Megkezdődött az OTP SZÉP-kártyás szerződések kiküldése

2018. október 25. 07:53
Az OTP Pénztárszolgáltató megkezdte a SZÉP kártyabirtokosok részére a szerződések kiküldését, amire a jogszabályok változása miatt van szükség. November végéig várhatóan mind az 1,3 millió kártyabirtokosnak megérkezik az új szerződés levélben vagy e-mail-en keresztül.

A szerződéseket a kártyabirtokosok tértivevényes levélben, vagy e-mailben fogják megkapni, függően attól, hogy október közepéig valamilyen úton megadták-e az e-mail címüket az OTP Pénztárszolgáltatónak.

Akihez a kibocsátó október közepén rendelkezett e-mail elérhetőséggel, az elektronikusan fog szerződést kapni, mindenki más pedig postai úton.

Fotó: AFP

A hatalmas mennyiség miatt az OTP Pénztárszolgáltató a következő hetekben több lépcsőben, ütemezetten küldi ki a szerződéseket. Első lépésben a tértivevényes levelek postázását kezdte meg, az e-maileket pedig várhatóan két hét múlva, november elején indítja a kibocsátó.

A kártyabirtokosoknak csak át kell venniük a levélben kiküldött szerződést, vagy követni a Pénztárszolgáltatótól kapott e-mailben szereplő lépéseket, más teendőjük nincs.

A szerződés a kézhezvételtől számított 15 napot követően automatikusan elfogadottnak minősül, tehát a szerződést sem aláírni, sem visszaküldeni nem kell.

 

vg.hu

Kapcsolódó cikkek

Hogyan járhat el a munkáltató a túlfizetett munkabér visszakövetelésekor?

2018. október 02. 10:10
A jogalap nélküli kifizetések sokféle okból előfordulhatnak, így gyakori példa a munkabér kétszeri átutalása, vagy a teljesítménybér téves kiszámítása - dr. Szabó Gergely ügyvéd írása a HR Blogon.

Magasabb fokozatba kapcsolt az élelmiszeripar

2018. augusztus 03. 07:25
Felpörgött tavalyi a hazai élelmiszeripar, a kapacitások kihasználtsága szinte minden ágazatban nőtt – írta a Magyar Idők csütörtökön. A legnagyobb bővülés a konzerv- és hűtőiparban volt, de a cukorkagyártásban, valamint a malomiparban érintett vállalkozások és pékségek is nagyobb arányban használták ki a rendelkezésre álló termelési lehetőségeket.