Megszűnt az MVH

2017. január 05. 07:44
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal megszüntetéséről, valamint egyes ezzel összefüggő kormányrendeletek módosításáról szóló 328/2016. (X. 28.) Korm. rendelet értelmében a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) 2016. december 31-ével beolvadásos különválással megszűnt.

Az MVH mint kifizető ügynökség általános jogutódja a Magyar Államkincstár. Az MVH megyei kirendeltségei a megyei kormányhivatalok részeként működnek. Az illetékes hatóság december 27-én megadta a kifizető ügynökség feltételes akkreditációját, amely alapján 2017. január 1-jétől kezdődően zavartalanul folyik tovább az agrár-vidékfejlesztési forrásokkal kapcsolatos kérelemkezelési és kifizetési feladatok ellátása.

A hivatal korábbi elérhetőségei változatlanok. A munkatársak telefonon, e-mailben, illetve személyesen az ügyfélszolgálaton továbbra is elérhetőek.

Forrás: promenad.hu 

Kapcsolódó cikkek

Üvegdarabbal szennyezett nugátszelet kerülhetett hazánkba

2017. szeptember 19. 09:39
Magyarországra is kerülhetett abból a Németországban gyártott nugát szelet típusból, amelyben egy vásárló  üvegdarabot talált - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn.

Aki nem tag, az nem vadászhat!

2016. október 20. 08:11
Az Országgyűlés elfogadta a kötelező kamarai tagságról szóló tervezetet. A jövő évtől minden hivatásos és sportvadász számára kötelezővé válik tagság.