Megtörtént az Év Pezsgőjének zsűrizése

2023. november 09. 13:29
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének mezőgazdasági tagozata az Év Pezsgőjét díjazta egy remek hangulatú szakmai beszélgetés mellett, amelynek képkockáit az Agrotrend Csoport is természetesen lencsevégre kapta.
Megtörtént az Év Pezsgőjének zsűrizése

Videó itt!

forrás: agrotrend.hu

Kapcsolódó cikkek

Elindult a tavaszi szezonális élelmiszerellenőrzés

2024. március 07. 17:08
A közelgő húsvéti ünnepek élelmiszerbiztonsága érdekében elindult a tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés, melyet dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára rendelt el. Az országos ellenőrzés hagyományosan a húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódó élelmiszerek köré fonódik. Az egy hónapig tartó ellenőrzési időszakban a hatóság szakember.

Több magyar élelmiszert kínálnak a hazai üzletláncok

2024. június 07. 12:21
Az Agrárminisztérium a jövőben is minden rendelkezésre álló eszközt használni fog annak érdekében, hogy a hazai élelmiszeripar töretlenül fejlődhessen, ezáltal a magyar emberek minél nagyobb arányban juthassanak hozzá a kiváló minőségű hazai élelmiszerekhez – mondta Nagy István a Co-op Star Kereskedelmi Zrt. megalakulásának 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen június 6.-án csütörtökön, Gödöllőn.