Mészáros: A miniszterelnök barátsága is kell

2015. december 07. 13:01
"Folytatja a földvásárlást Mészáros Lőrinc. Felcsút milliárdos polgármestere a Hír TV-nek azt mondta: megbízottján keresztül továbbra is nagy tételben licitál majd az árveréseken. A településvezető azt állítja: nem tudja, mitől lett drágább a szilvásváradi állami ménesgazdaság fejlesztése, amelyre a megbízást egyedüli pályázóként cége nyerte el. Mészáros Lőrinc egyébként úgy tartja: sikeréhez nemcsak munka és szerencse, de tehetség és persze a miniszterelnök barátsága is kellett.
 

Nem lógtak a csilláron is a felcsútiak a faluházban, ahol a település polgármestere tartott közmeghallgatást. Pedig Mészáros Lőrinc bejelentette, hogy telekadó nem nem lesz jövőre, a község pedig tovább épül-szépül."

 

További részletek az alábbi linken olvashatóak:

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/meszaros-a-miniszterelnok-baratsaga-is-kell-1316671

 

Forrás:

http://hirtv.hu/

Kapcsolódó cikkek

Számos előterjesztéssel könnyítette az Agrárminisztérium 2019-ben is a magyar gazdák munkáját

2020. január 06. 09:03
A 2019. évi jogalkotás az Agrárminisztérium életében termékenyen alakult. A tárca 5 törvény, 13 kormányrendelet és 67 miniszteri rendelet előkészítését, illetve megalkotását végezte el, valamint a Kormány elé 105 előterjesztést nyújtott be az év folyamán. Ezek közül érdemes kiemelni néhány, a gazdák széles körének munkáját megkönnyítő rendelkezést.

Precíziós gazdálkodás: egy rossz szaktanácsadóval lehet a legnagyobbat bukni

2018. december 07. 08:39
Nincs egyszerű helyzetben az a gazdaság, amely a legmodernebb technológiáknak megfelelve szeretné a lehető leghatékonyabban művelni a földjét. A precíziós gazdálkodás komplexitása miatt érdemes lehet inkább kisebb lépésekkel elindulni, és akár éveket várni egy-egy nagyobb beruházás előtt. A 2018-as Agrárszektor Konferencián, a témában jártas szakértők egyetértettek abban, miszerint az egyik legfontosabb tényező, hogy a gazda ismerje a saját földjét, a következő lépés pedig egy olyan szaktanácsadó megtalálása, akinek nem az értékesítés a célja, hanem az, hogy megoldást, valamint megfelelő eszközt találjon az aktuális problémára.