Mészáros: A miniszterelnök barátsága is kell

2015. december 07. 13:01
"Folytatja a földvásárlást Mészáros Lőrinc. Felcsút milliárdos polgármestere a Hír TV-nek azt mondta: megbízottján keresztül továbbra is nagy tételben licitál majd az árveréseken. A településvezető azt állítja: nem tudja, mitől lett drágább a szilvásváradi állami ménesgazdaság fejlesztése, amelyre a megbízást egyedüli pályázóként cége nyerte el. Mészáros Lőrinc egyébként úgy tartja: sikeréhez nemcsak munka és szerencse, de tehetség és persze a miniszterelnök barátsága is kellett.
 

Nem lógtak a csilláron is a felcsútiak a faluházban, ahol a település polgármestere tartott közmeghallgatást. Pedig Mészáros Lőrinc bejelentette, hogy telekadó nem nem lesz jövőre, a község pedig tovább épül-szépül."

 

További részletek az alábbi linken olvashatóak:

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/meszaros-a-miniszterelnok-baratsaga-is-kell-1316671

 

Forrás:

http://hirtv.hu/

Kapcsolódó cikkek

Hosszú távon is biztosítani kell a magyar agrárium versenyképességét

2019. július 31. 09:14
Változások és heves viták várhatók az Európai Parlamentben az agrárium területén - jelentette ki Kis Miklós, az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkára a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen, A közös agrárpolitika jelene és jövője című kerekasztal beszélgetésen, csütörtökön.

Október 16-tól megindul az agrártámogatások előlegfizetése

2020. október 14. 09:24
Október 16-tól megindul az agrártámogatások előlegfizetése - jelentette be az agrárminiszter keddi budapesti sajtótájékoztatóján.