Mobilmentes étkezéshez ingyenes gyerekmenü jár öt fővárosi étteremben

2023. március 16. 13:07
Negyedszerre rendezik meg a „Mobil Off, Élmény On" hetet a budapesti VakVarjú éttermekben március 20-26-a között. Ha a család minden tagja az étkezés alatt az asztal közepén található lezárt dobozba helyezi el kikapcsolt mobiltelefonját, akkor a 14 év alatti gyerekek ajándékba kapják a menüt.
„A VakVarjú étteremcsalád immár negyedik alkalommal rendezi meg a „Mobil Off, Élmény On" elnevezésű mobilmentes hetet március 20-26-a között, aminek apropója pont az, hogy kiszakadjunk ebből a virtuális élettérből és újra megtanuljunk egymásra figyelni.
Mobilmentes étkezéshez ingyenes gyerekmenü jár öt fővárosi étteremben
Azok a családok, amelyek vállalják, hogy a mobiltelefonjaikat egy erre az alkalomra készített fadobozba lezárják az étkezés végéig és a fizetésig egyetlen mobiltelefon sem kerül elő a dobozból, ingyen kapják a gyerekmenüt 14 éven aluli gyermekeik számára. Ezúttal a párokat is arra kérjük, hogy csatlakozzanak a mobilmentes étkezéshez, amiért egy-egy pohár gyöngyözőborra látjuk vendégül őket" – mondta Semsei Rudolf, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa.
 
A négygyermekes családapa elmondta, hogy náluk a vacsoraidő a kezdetektől fogva szent és sérthetetlen, a mai napig törekednek arra, hogy ilyenkor mindig együtt legyen a család és az estebéd egy-másfél óráját valóban asztalközösségben töltsék el, ahol nincs helye az okostelefonnak - olvasható a lapunknak megküldött közleményben.
 
„Valóban nehéz megállni, hogy ne piszkáljuk állandóan a kütyüinket, de tapasztalatból mondom, hogy a közösség és az együttlét örömének megélésével a kulináris élvezet is sokkal magasabb!" – mondta Semsei Rudolf.
 
Hogyan vehetnek részt a VakVarjúk mobilmentes étkezésében?
Nem kell mást tenni, mint március 20-26-a között asztalt foglalni bármelyik VakVarjú étteremben és telefonon bemondani a #kikapcs jeligét, online foglalás esetén pedig a megjegyzés rovatba írni. A játékban a gyermekkel érkező családok vehetnek részt.
 
forrás: turizmus.com

Kapcsolódó cikkek

Magyarország vár: Könnyű dunakanyari tekergő Szobtól Verőcéig

2023. szeptember 08. 16:46
A kerékpározás rajongóit Szobtól Verőcéig lenyűgöző táj és ezernyi izgalmas látnivaló várja. Kezdők is könnyen teljesíthetik az alig 30 kilométeres útvonalat, mert szelíden, de végig lejt a kerékpárút.

Mától kóstolható az ország tortája

2023. augusztus 18. 15:38
Mi az: fügés, karamellás, tokaji aszús és most mindenki erről beszél? - teszi fel a kérdést a kormányszóvivő a legújabb videójában. Szentkirályi Alexandra hozzátette: ez nem más, mint az idei év ország tortája, a Spicces füge respektus, melynek készítésébe ő is bepillantást nyerhetett.