Riadót fújt az Auchan: mérgező gyümölcs került a polcokra, ha vettél, nehogy megedd

2022. február 09. 10:51
Citromot hív vissza az Auchan. Az áruházlánc arra kéri a vásárlókat, hogy amennyiben ilyen termékeket vásároltak, a biztonságuk érdekében ne fogyasszák el azt, hanem mielőbb vigyék vissza az áruházaikba.
Riadót fújt az Auchan: mérgező gyümölcs került a polcokra, ha vettél, nehogy megedd

Az Auchan Magyarország Kft. közleménye szerint hatósági értesítés alapján, visszahívja az ANY YASA GIDA VE TARTIM MESIN cég által forgalmazott/csomagolt, alábbi azonosítóval rendelkező „LÉDIG CITROM" megnevezésű terméket, amely 2022.01.18-31. közötti időszakban volt forgalomban az áruházaiban.

 
A citrom termékjellemzői:
  • Megnevezés: LÉDIG CITROM
  • Forgalmazó: AUCHAN MAGYARORSZÁG KFT
  • Csomagoló: ANY YASA GIDA VE TARTIM MESIN
  • Vásárlás időszaka: 2022.01.18-31.
  • Csomagolás dátuma: 22-01-12

Az érintett terméket nem szabad elfogyasztani.

Az áruházlánc arra kéri a vásárlókat, hogy amennyiben ilyen termékeket vásároltak, a biztonságuk érdekében ne fogyasszák el azt, hanem mielőbb vigyék vissza az áruházaikba, ahol a termékek teljes vételárát megtérítik a vevőszolgálatokon akár blokk nélkül is.

www.penzcentrum.hu

Kapcsolódó cikkek

A Nestlé teljesen újragondolta a csokigyártás fogalmát

2019. július 18. 12:27
A Nestlé bejelentette, hogy finomított cukor hozzáadása nélkül, kizárólag a kakaógyümölcsben található kakaóbabból és gyümölcshúsból készült egyedi csokoládéval jelenik meg a piacon.

Mitől válik hivatássá a pék szakma?

2019. október 09. 08:25
Hogy telik egy pékmester élete a Tescóban? Mi motiválja nap, mint nap? Kiss Károly, a szombathelyi Tesco-Global Áruházak Zrt. pékmestere mesélt szakmájáról, munkájáról, hivatásáról.