Kapcsolódó tartalmak: Auchan

Hír: Zacher: "Magyarország egészségi állapota azon a szinten áll, ahol a magyar futball"

2018. április 16. 15:12
 
A sztártoxikológus segít kiválogatni az Auchan termékei közül az egészségeseket, így a hipermarketekben kék cédulával jelzik majd például azokat a gyümölcsleveket, amelyekben nincs tartósítószer, hozzáadott cukor, ám magas a gyümölcstartalmuk. Saját márkás portékák is fennakadtak a rostán.

Hír: Itt a lista: mutatjuk, milyen tejtermékeket mérgezhettek meg Magyarországon

2018. május 14. 15:24
 
Ahogy az Origo megírta, a Nébih komolyan veendő figyelmeztetést adott ki arról, hogy ismeretlenek szándékosan szennyezhették az egyik hipermarketláncban forgalmazott tejtermékeket. Kiderült, melyik boltláncról van szó, és mik az érintett termékek.

Hír: Üvegszilánkokat találtak fagyasztott rösztiben

2019. február 25. 09:50
 
Belga bejelentés szerint két francia vásárló Auchan sajátmárkás fagyasztott rösztiben üvegszilánkokat talált. A termékből Magyarországra is érkezett. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a RASFF rendszeren keresztül értesült a riasztásról.

Hír: Veszélyes anyag lehet ebben a zabpehelyben, ne egye meg

2020. december 11. 12:13
 
Az Auchan áruházlánc tájékoztatása szerint az alábbi termék minősége nem megfelelő, ezért biztonsági okokból az alábbi azonosítókkal rendelkező „AUCHAN NAGY SZEMŰ ZABPEHELY 500 g" megnevezésű terméket visszahívják.