Szavazhatunk, hogy Veszprém legyen Európa legjobb úti célja

2023. január 17. 11:05
Január 20-án megnyílik a közönségszavazás a European Best Destinations szervezet weboldalán Európa legjobb úti céljára. 2023-ban Magyarország legnépszerűbb desztinációjaként, az ország képviseletében Veszprém indul a megtisztelő címért.
Veszprém-Balaton egyedülálló módon egy egységes élményrégióként viseli az Európa Kulturális Fővárosa címet 2023-ban, melynek népszerűségét tovább erősítheti a European Best Destinations 2023 megmérettetésen történő sikeres részvétel. A cím megálmodói jelenleg is együttműködnek az Európai Bizottság által létrehozott EDEN hálózattal és további mintegy 300 turisztikai partnerrel, hiszen fő célkitűzésük kezdettől fogva az európai turizmus és kultúra népszerűsítése.
Szavazhatunk, hogy Veszprém legyen Európa legjobb úti célja
A közönségszavazás 2023. január 20. és február 10. között online zajlik, ekkor adhatók le a voksok a desztinációkra, köztük Veszprémre is.Minden szavazat számít, hogy a királynék városa a European Best Destination szavazásán az első helyre kerüljön. Ehhez pedig mindössze egy kattintásra van szükség ezen a linken.
 
 
Nemcsak Veszprém nemzetközi hírnevének és presztízsének növelése miatt érdemes szavazni, hanem értékes nyereményért is. Veszprém város turisztikai Facebook oldalán, a Visit Veszprém oldalon a közönségszavazással kapcsolatos bejegyzés alatt mindenki, aki szavaz a versenyen, részt vehet egy nyereményjátékon is. A résztvevők között  2 belépőjegyet sorsolnak ki Mariza, fado szupersztár koncertjére, mely a Veszprém Festen, július 13-án lesz.
 
forrás: turizmus.com
 

Kapcsolódó cikkek

Nekiállnak az M9-esnek, ami Magyarország leghosszabb autópályája lenne

2023. október 27. 14:07
Egyelőre összesen húsz kilométer van meg belőle.
 
A nagyjából 300 kilométer, ezzel a leghosszabb tranzitútvonal lesz, ha elkészül az M9-es autópálya, amely a jelenlegi sugaras gyorsforgalmi úthálózatot kötné össze Magyarországon. A pályából eddig összesen 20 kilométernyi szakasz készült el, ám folytatódhat az építése.

Vadászles és kutatószoba is helyet kap az év turistaházában

2023. október 05. 15:18
Az ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. által építtetett Rostallói Ökotudatos Nevelési Központ (RÖNK) kapta a legtöbb voksot az Aktív Magyarország közönségszavazásán, így ez lett az Év Turistaháza 2023-ban. Az Északerdő Zrt. már harmadik éve szerzi meg az első helyet.