Szolidaritás a horvát munkavállalókkal

2021. január 21. 09:00
2021. január 18-án a LIGA Szakszervezetek és tagszervezetei adományt küldtek a Horvát Autonóm Szakszervezeti Szövetség humanitárius felhívására a földrengés áldozatainak megsegítésére.
Szolidaritás a horvát munkavállalókkal

A dr. Mészáros Melinda aláírásával elküldött levél nyomatékosítja, hogy a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája kifejezi legmélyebb szolidaritását és részvétét mindazokért a veszteségekért, amelyet a horvát munkavállalóknak kellett szenvedniük a humanitárius katasztrófa miatt.

„Szomszédaitokként, szakszervezeti partnereitekként és barátaitokként elkötelezettséget éreztünk arra, hogy válaszoljunk a humanitárius segítségnyújtás iránti felhívásotokra. Gyűjtést szerveztünk tagszervezeteink között, amelyhez saját erőforrásainkat is hozzátesszük. A LIGA Vas- és Fémipari Szövetségének tagszervezetei, a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége, a Fővárosi Közlekedési Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, az Elektronikai Dolgozók Szabad Szakszervezete, a Nagykanizsai Fényforrás Demokratikus Szakszervezete, a Balaton Volán Nyrt. Alkalmazotti Szakszervezet, a Vegyipari Munkavállalók Független Szakszervezete és a magunk nevében kérjük, fogadjátok szerény hozzájárulásunkat, amelyet továbbítunk az számlátokra."

Az adomány a levél feladásával egyidőben indult útnak Horvátországba.

 

liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

Milliós bánatpénzt ért a magyar autógyárnak, hogy rövid úton kirúghatta a szakszervezeti vezetőt

2020. augusztus 14. 07:59
Az elbocsátott férfi most sokkal kevesebbet keres, mint a Suzukinál.

Hihetetlen! - Saját udvarán támadta meg egy őzbak

2016. április 27. 11:18
Könnyebb sérüléseket szenvedett az az idős ember, akire az udvarán rátámadt egy őzbak Magyarföldön - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. Korábbi lapértesülések még súlyos sérülésről szóltak.