Tescós dolgozók százai nem mentek be dolgozni hétfőn

2019. szeptember 03. 08:48
Extra szabadnapot kaptak

Hétfőn közel 250 munkatárs kapott kimenőt a Tescótól: minden első osztályba lépő gyermek szülőjének a munkáltató egy extra szabadnapot biztosított, hogy elkísérhessék csemetéjüket első iskolanapjukra. Az áruházlánc emellett azoknak a kollégáknak, akiknek gyermeke iskoláskorú, kedvezménykupont ad - áll a cég bejelentésében.

 A Tesco felelős munkáltatóként azzal is tisztában van, hogy a család kiemelten fontos szerepet játszik mindannyijuk életében. Csak Magyarországon 7500 „Tescós-szülő” van;

az áruházlánc több mint 5300 - 6 és 18 éves kor közötti gyermeket nevelő - munkatársnak nyújtott pénzügyi támogatást a beiskolázáshoz.

A cég nagyságrendileg 250 „Tesco-szülőnek” adott szeptember másodikára szabadnapot, hogy első osztályos gyermeküket elkísérhessék az iskolába - írták a közleményben.

A Tesco 2018-ban bevezette az úgynevezett Babacsomagot: minden újdonsült „Tescós szülőt” egy, saját márkás termékekből (törlőkendő, babaolaj stb.) összeállított babacsomaggal lep meg az áruházlánc. Idén eddig 307 „Tesco-újszülöttet” köszönthettünk.

Az üzletlánc idén is megrendezte a már hagyományosnak mondható nyári táborát, ahol egy héten keresztül számos programmal várta a rászoruló kollégák gyermekeit. Idén már közel 200 gyerek élvezhette a Tesco jóvoltából a nyaralást. Emellett évente megtartják a Családi és Sportnapokat, amelyeken közel 5000 kolléga vesz részt (két napon át), ahol focizhatnak, röplabdázhatnak, street ballozhatnak és népszerű előadók koncertjeit élvezhetik. A 18. Tesco Családi és Sportnapokat most hétvégén rendezi a Tesco Balatonbogláron.

Forrás: napi.hu

 

 

Kapcsolódó cikkek

„Best of the best” díjat kapott a Pannon Magbank LIFE+ program

2016. június 10. 13:24
Május végén az Európai Bizottság „Best of the best” címmel tüntette ki és Európa 6 legsikeresebb LIFE-finanszírozású természetvédelmi programja közé választotta a Földművelésügyi Minisztérium által is támogatott Pannon Magbank LIFE+ programot.

Vonultak a szakszervezetek az Andrássy úton

2019. május 02. 07:39
Munkavállalói jogokat követeltek