Kapcsolódó tartalmak: TESCO

Hír: Folytatódik az elkeseredett tejtermelők harca: csütörtökön a budaörsi Tesco-nál tüntetnek

2016. április 26. 08:02
 
Hamarosan bezárhatnak a gazdaságok, százak veszíthetik el megélhetésüket, az állatok pedig a fejőállomások helyett a vágóhídra kerülhetnek.

Hír: Aszalt sárgabarackot kellett kivonni a forgalomból

2016. június 27. 08:56
 
Az Európai Unió gyorsvészjelző rendszerén (RASFF) a lengyel hatóságtól érkezett az a bejelentés, miszerint magas szorbinsav tartalmat mutattak ki asztalt sárgabarackban.
 

Hír: A Tesco árpolitikája ellen tiltakoztak a dinnyetermelők

2016. július 28. 07:59
 
Az áruházlánc visszautasítja a vádakat Teherautókról dobáltak dinnyét a termelők a budaörsi Tesco épülete elé szerdán, hogy ezzel is tiltakozzanak az áruházlánc árpolitikája ellen, feltételezve, hogy a Tesco túlzottan alacsony akciós árai lenyomják a felvásárlási árakat. A Tesco azonban hangsúlyozta, hogy az akcióban a már korábban felvásárolt túlkészletet értékesíti néhány áruház, és a cégnek nem célja az árak lenyomása.
 

Hír: Reagált az agrárkamara: ne veszélyeztessék a dinnyetermesztők megélhetését

2016. július 29. 08:14
 
A NAK arra kéri a kiskereskedelem szereplőit, vegyék tekintetbe, hogy a Tesco-féle árakciók piaci zavarokhoz vezethetnek, és ezzel veszélyeztetik a dinnyetermesztők megélhetését is.

Hír: Rút kiskacsákkal az élelmiszer pazarlás ellen

2017. február 16. 08:22
 
A Tesco Lengyelországban is megkezdi a nem igazán tökéletes, csúf, de normális minőségű zöldségek árusítását, amivel elkerülheti ezek kidobását.

Hír: 7,7 millió forinttal támogatja az Élelmiszerbankot a Tesco

2017. augusztus 03. 09:26
 
Több mint 7,7 millió forint adománnyal támogatja a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet a Tesco. Az áruházlánc, szállítóival együttműködve, európai piacain meghirdetett jótékonysági akciójában a kampányba bevont termékek eladásából származó bevétel 1%-át ajánlotta fel jótékony célra a helyi élelmiszerbankoknak. A támogatást élelmiszercsomagok nélkülözőkhöz való eljuttatására használja fel a magyar egyesület.

Hír: Jelentősen csökkentette élelmiszerhulladékát a Tesco

2018. május 11. 08:25
 
Az áruházlánc csaknem 7 ezer tonna élelmiszer-adományt juttatott a rászorulóknak

Hír: Élelmiszer-pazarlás elleni kampányt indítottak a multik

2018. október 09. 09:32
 
Nélkülözőknek készített élelmiszercsomagok összeállítására, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkájának támogatására indított kampányt a Tesco és a Nestlé.

Hír: Sztrájk kezdődött a Tescónál

2019. február 06. 08:31
 
Bejelentette a Tesco áruházlánc győri tb- és bérszámfejtési csoportja által létrehozott sztrájkbizottság a munkaadó felé, hogy a törvényi előírásoknak megfelelve ma 14 és 16 óra között figyelmeztető sztrájkot tartanak – értesült a Magyar Idők. Ez azt jelenti, hogy nem sikerült megállapodni a multivállalattal a Győrben tervezett csoportos létszámleépítés kapcsán, vagyis a negyven utcára kerülő szellemi foglalkozású munkavállaló követeléseit egyelőre nem teljesíti a vállalat.

Hír: A Tesco négy bőrt húzna le a kirúgásra váró győri dolgozókról

2019. február 08. 08:21
 
Pluszpénzt akarnak a pluszmunkáért
«12»