Új pályázat indul a Magyar Falu Programban.

2022. november 18. 09:54
Kistelepülések boltjainak támogatására 8 milliárd forint keretösszeggel pályázat indul néhány héten belül a Magyar Falu Program keretében.
 
A lehetőséggel minden olyan kisbolt élhet, amely 2000-nél kevesebb lakosú településen működik, nem csak azok, amelyek 2021-ben kaptak támogatást. Az elnyert összegek bérköltségre, rezsiköltségre számolhatók el.
Új pályázat indul a Magyar Falu Programban.
A pályázatok a Bethlen Gábor Alapkezelő oldalán jelennek meg, az egyszerűsített dokumentumok kitöltéséhez nem kell szakértő segítségét igénybe venni, ezért a pályázatírás költsége nem elszámolható.
 
A 2021-es pályázati felhívásnak köszönhetően jelentős állami támogatással és csekély önrész vállalásával 50 milliárd forintot meghaladó kisbolt fejlesztések valósultak az országban, 1450 helyszínen.
 
A nehéz gazdasági helyzet ellenére továbbra is elkötelezettek vagyunk a magyar vidék és a kistelepülések támogatása mellett, ezért a Magyar falu program folytatódik.
 
Forrás: kormany.hu

Kapcsolódó cikkek

Újabb termékkategóriákkal bővülhet az árfigyelő rendszer

2023. július 31. 12:20
Rendkívül népszerű az online árfigyelő rendszer, július elsejei indulása óta már több mint 650 ezer látogató kereste fel a weboldalt. A Gazdasági Versenyhivatal elnöke közölte, a rendszer bevált, így hamarosan tovább bővíthetik és fejleszthetik azt.
 

Ha sokat eszel belőle, csökkentheted az infarktus kockázatát! Ráadásul a kertedben is megterem!

2023. február 16. 14:04
A dió annyira hasznos, hogy érdemes diófát ültetni a kertbe! Megmutatjuk, mire ügyelj az ültetésnél és a diófa gondozásánál!
 
Manapság sajnos nehéz stresszmentes, egészséges életet élni. Azonban törekedni kell rá, hogy a körülményekhez képest is a lehető legtöbbet tegyük meg az egészségünkért. Az egészséges életmód pedig a táplálkozással kezdődik. Nem mindegy, hogy milyen élelmiszereket fogyasztunk, különösen napi rendszerességgel.