Újranyit az egy éve bezárt miskolctapolcai élményfürdő

2023. október 31. 14:05
Hamarosan újra birtokba vehetik a vendégek a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdőt, írja a termalonline.hu.
 
A lap cikkében emlékeztet, a 2021 nyarán átadott fürdő a korábbi Miskolctapolcai Strandfürdővel alkot egy egységet, tulajdonképpen az utóbbit érintő fürdőfejlesztés második ütemének számított. Nevét az öt ellipszis formájú fürdőépületről kapta.
Újranyit az egy éve bezárt miskolctapolcai élményfürdő
Az eredeti tervek szerint az élményfürdő egész évben működött volna, de 2022. október 3-án, azaz több mint egy éve bezárták. Ezt nem az energiaárak drágulásával indokolták, hanem mert garanciális javításokat kellett végrehajtani az épületben.
 
A fürdő majdnem összes medencéjét visszabontották és újraburkolták, valamint kijavították az ismertté vált gépészeti problémákat, továbbá a munkák során felmerült egyéb hibákat is.
 
Veres Pál, Miskolc polgármestere ugyan korábban többször is arról nyilatkozott, hogy a fürdő csak veszteségesen üzemeltethető, Facebook-oldalán most azt közölte, hogy 2023. december 1-jén, egy pénteki napon újranyit az Ellipsum.
 
Bővebb információt egyelőre nem közöltek, így azt sem tudni, hogy mennyibe kerülnek majd a belépőjegyek.
 
forrás: sokszinuvidek.24.hu

Kapcsolódó cikkek

Csalók élnek vissza a Budapest Airport nevével a közösségi oldalon

2024. március 27. 19:07
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetéhez bejelentés érkezett egy hamis Facebook oldal kapcsán, amely a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Budapest Airport - BUD) nevével visszaélve csaló posztokat és hirdetéseket jelenít meg.

Először lesz Rembrandt-kiállítás a bécsi Szépművészeti Múzeumban

2024. február 05. 15:53
Bemutatta 2024-es kiállítási programját a bécsi Szépművészeti Múzeum, a Kunsthistorisches Museum, ahol először rendeznek nagyszabású Rembrandt-kiállítást. A várható óriási érdeklődés miatt már most elkezdték a jegyárusítást.
Hatalmas durranással, egy nagyszabású Rembrandt-kiállítással búcsúzik a bécsi Szépművészeti Múzeum, a KHM igazgatónője, Sabine Haag, aki tizenhat éve vezeti a neves kiállítóházat - közölte Bécs város.