Veszélyes terméket hív vissza az Auchan, ne egye meg!

2024. március 22. 15:06
Idegen anyag esetleges jelenléte miatt csomagolt paninit hívott vissza az Auchan - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ma (márc.22.).
Veszélyes terméket hív vissza az Auchan, ne egye meg!
Tájékoztatásuk szerint a visszahívás a négydarabos, 240 grammos, 2024. április 22-i minőségmegőrzési idejű, Auchan Kedvenc panini elnevezésű terméket érinti. A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a terméket ne fogyasszák el.
 
A PANINI BÁRMELYIK AUCHAN ÜZLETBE VISSZAVIHETŐ, ÁRÁT BLOKK NÉLKÜL IS VISSZATÉRÍTIK.
 
forrás: portfolio.hu

Kapcsolódó cikkek

A Nestlé új technológiája csökkenti bizonyos összetevők természetes cukortartalmát

2023. augusztus 22. 17:54
A Nestlé olyan, különböző termékkategóriákban alkalmazható, sokoldalú és költséghatékony cukorcsökkentési technológiát vezetett be, amelynek a természetes cukortartalom-csökkentés mellett számos más előnyét is érdemes kiemelni. A technológia az összcukortartalom csökkentése mellett alacsony laktóztartalmú és sovány tej alapú termékek előállítására is használható.

Egyre kevesebbet vásárolnak a boltokban a magyarok

2022. december 05. 10:46
Októberben a kiskereskedelmi forgalom volumene 0,4%-kal elmaradt az előző havi szinttől, ezzel folytatódott a cikkcakkos, összességében stagnáló trend. Ezt a képet ugyanakkor nagyon rontja, hogy az üzemanyagforgalmat leszámítva a kiskereskedelmi volumen már elmarad az egy évvel ezelőttitől.