Kapcsolódó tartalmak: adatszolgáltatás

Hír: Meghosszabították a türelmi időt

2016. június 06. 08:58
 
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) meghosszabbította a türelmi időt, azaz az ügyfeleknek 2016. december 31-ig van lehetőségük a növényvédelmi szolgáltatással kapcsolatos adatszolgáltatásra.

Hír: Mezőgazdasági vízvédelem: kötelező az adatszolgáltatás

2017. január 19. 10:01
 
Minden év január 1. és március 31. között kell adatot szolgáltatniuk a nitrátérzékeny területen gazdálkodóknak és állattartóknak az általuk használt területekről. Az adatszolgáltatást elektronikusan kell megtenni.

Hír: Megállapodás a tejpiaci adatszolgáltatásért

2017. november 17. 10:10
 
Együttműködési megállapodást írt alá az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI), a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (TTT). A háromoldalú kooperáció tagjai a jövőben együttesen működtetik a tejágazatra vonatkozó adatszolgáltatási rendszert.

Hír: Megkezdődött az egyéni gazdaságok összeírása

2019. május 16. 14:55
 
A KSH mezőgazdasági adatgyűjtést kezdett szerdán az egyéni gazdaságok körében

Hír: MTÜ–KSH: Megszűnik a szálláshelyek kettős adatszolgáltatási kötelezettsége

2022. június 22. 08:40
 
A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Központi Statisztikai Hivatal együttműködésének eredményeként a szálláshely-szolgáltatók és az önkormányzatok számára megszűnik a korábbi kettős turisztikai célú adatszolgáltatás, az egységes adatforrás a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) lesz.