Kapcsolódó tartalmak: agrártámogatások

Hír: Stabilabbá vált a termelők helyzete az agrártámogatásoknak köszönhetően

2017. január 16. 07:30
 
Az agrártámogatások komoly szerepet játszanak abban, hogy a magyar mezőgazdaság jövedelmezősége az elmúlt években érdemben javult, így stabilabbá vált a termelők helyzete is – mondta Czerván György egy szakmai konferencián, Kecskeméten.

Hír: Agrárbiztosítások, ökogazdaságok modernizálása, tavaszi gyomirtás

2017. január 16. 07:31
 
Új együttműködéssel terjesztené el a biztosításokat a kamara, felesleges a tejkibocsátás csökkentése, így készüljünk a tavaszi gyomirtásra – az Agroinform.hu heti hírösszefoglalója.

Hír: Agrártámogatások: így lehet tájékozódni a kincstárnál

2018. január 25. 09:40
 
Az úgynevezett ügyfél-tájékoztatási rendszer (ÜTR) mutatja meg a kifizető ügynökségként működő Magyar Államkincstárnál (MÁK) az ügyfelek támogatási és kifizetési igényléseit, illetve a hozzájuk kapcsolódó döntéseket és támogatási összegeket. Itt lehet megtekinteni az egyes ügyek részleteit.

Hír: „Elfogadhatatlan az uniós agrártámogatások csökkentése”

2018. szeptember 24. 09:37
 
NAK: Az elmúlt években kialakult uniós agrárpolitikának nehéz megfelelni, egyre több előírás vonatkozik a termelésre, így több a papírmunka is

Hír: Összefogás a termeléshez kötött agrártámogatások megtartásáért

2019. március 19. 08:25
 
A Mezőgazdasági és Halászati Tanács március 18-i brüsszeli ülésén Magyarország Bulgáriával, Horvátországgal, Csehországgal, Lettországgal, Szlovákiával és Szlovéniával közös nyilatkozatban kérte a termeléshez kötött támogatások legalább jelenlegi szinten tartását, vagy akár növelését a 2020 utáni időszakban.

Hír: Jövő szerdán indul az agrártámogatások előlegfizetése

2019. október 14. 09:25
 
Jövő szerdán indul a Magyar Államkincstáron (MÁK) keresztül a mezőgazdasági termelőknek nyújtott agrártámogatások előlegfizetése, amely idén 240 milliárd forintot tesz ki - mondta Nagy István agrárminiszter pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hír: Megtudtuk: fontos támogatások meghosszabbítását tervezi az agrártárca

2020. április 24. 08:18
 
A 2020 utáni európai uniós költségvetés és a Közös Agrárpolitika reformjának elhúzódó tárgyalásai miatt a mezőgazdasági támogatáspolitikában átmeneti időszakra kell készülni, amely a Közös Agrárpolitika jövőjével kapcsolatos döntések megszületéséig biztosítja majd az agrártámogatások jelenlegi keretek közötti igénylését és a kifizetések folytonosságát.

Hír: Október 16-tól megindul az agrártámogatások előlegfizetése

2020. október 14. 09:24
 
Október 16-tól megindul az agrártámogatások előlegfizetése - jelentette be az agrárminiszter keddi budapesti sajtótájékoztatóján.