Kapcsolódó tartalmak: Bitay Márton

Hír: Hivatali visszaélés? – feljelentik Bitay Mártont

2016. május 03. 07:48
 
Feljelenti a földügyekért felelős államtitkárt Sallai R. Benedek.

Hír: A kormány célja továbbra is a családi középbirtokok megerősítése

2016. május 05. 09:13
 
A kormány célkitűzése továbbra is a magyar családi középbirtokok megerősítése, annak ellenére, hogy az ellenzék az állami földek értékesítésével kapcsolatban valótlanságokat állít és rossz színben kívánja azt feltüntetni - jelentette ki a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Hír: Közel tízmilliárd forint értékű rönkfát termelnek ki évente a magyar erdőkben

2017. szeptember 29. 09:03
 
Közel tízmilliárd forint értékű rönkfát termelnek ki évente a mintegy 2 millió hektárnyi magyar erdőterületen – jelentette ki Bitay Márton, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára Zalalövőn, egy nyersfát feldolgozó cég fejlesztéseinek avatása alkalmából.

Hír: A magyar gazdaság jó teljesítménye jövőnk alapja

2018. június 29. 08:00
 
Zömében a kis-és közepes vállalkozásoktól függ, hogy jól teljesít-e egy gazdaság. A kormány feladata, hogy eredményes működésükhöz megfelelő feltételeket biztosítson, szabályozott kereteket adjon, kedvező adópolitikát dolgozzon ki. A magyar kormány politikája megfelel ezeknek az elvárásoknak, amely adócsökkentésre, családtámogatásra és kiegyensúlyozott költségvetésre épül – fogalmazott Bitay Márton, az Agrárminisztérium államtitkára Komárom-Esztergom Megye Önkormányzatának rendezvényén.

Hír: Felmentették Bitay Márton államtitkárt

2019. február 19. 08:53
 
Áder János köztársasági elnök felmentette megbízatása alól Bitay Mártont, az Agrárminisztérium (AM) földügyekért felelős államtitkárát 2019. február 18-i hatállyal - közölte a szaktárca hétfőn az MTI-vel.