Kapcsolódó tartalmak: Fazekas Sándor

Hír: Szerdán kezdődik az AGROmashEXPO mezőgazdasági szakkiállítás

2017. január 25. 12:25
 
Fazekas Sándor: Látszani fog a külkereskedelemben a berlini Zöld Hét hatása 

Hír: Ígéretes az orosz-magyar regionális gazdasági együttműködés

2017. február 08. 08:16
 
Magyarország számára ígéretes lehetőség az orosz-magyar regionális gazdasági együttműködés - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az MTI-nek Szmolenszk megyei látogatását követően.

Hír: Tovább erősödik az agrártárca háttérintézményei közötti együttműködés

2017. február 21. 07:23
 
Új együttműködések kialakítását és a működési költségek csökkentését célozta az az értekezlet, amelyet Fazekas Sándor miniszter hívott össze a Földművelésügyi Minisztérium kötelékébe tartozó több mint nyolcvan intézmény vezetője számára a Herman Ottó Konferencia Központba, 2017. február 14-én.

Hír: A parlament előtt az erdőtörvény módosítása

2017. március 17. 08:51
 
Március 14-én benyújtotta az Országgyűlésnek a földművelésügyi miniszter az erdőtörvény módosításáról szóló javaslatot. A jogszabály előkészítésében a NAK is részt vett.

Hír: Agrárvonalon is elindultak a tárgyalások

2017. március 20. 11:04
 
Magyarország geopolitikailag érdekelt Bosznia-Hercegovina stabilitásában, ezért a magyar agrártárca szakpolitikai segítséggel támogatja Bosznia uniós csatlakozásához szükséges felkészülését – többek között erről is egyeztetett Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter MirkoŠarović-cel, Bosznia-Hercegovina külkereskedelmi és gazdasági miniszterével Budapesten – tájékoztatott a Földművelésügyi Minisztérium.

Hír: Magyarország 90 év alatt megduplázta erdőterületét

2017. március 22. 09:40
 
Magyarország 90 év alatt megduplázta erdőterületét, ami azt jelenti, hogy az országban mintegy 2 millió hektár erdő van; ez az ország területének több mint 20 százaléka - közölte a földművelésügyi miniszter az Erdők Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen.

Hír: Versenyképes mezőgazdasághoz magas szintű szakképzés szükséges

2017. május 10. 07:39
 
A jövő korszerű, versenyképes mezőgazdaságához magas szintű szakképzés szükséges, ehhez össze kell hangolni valamennyi érdekelt munkáját - mondta a földművelésügyi miniszter, miután az agrárszakképzés fejlesztése és megújítása érdekében partnerségi megállapodást írt alá a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnökével.

Hír: A GMO-mentes mezőgazdaság biztos megélhetést jelent

2017. május 11. 07:45
 
 
A genetikailag módosított szervezetektől (GMO) mentes mezőgazdaság esélyt és biztos megélhetést jelent Közép- és Délkelet-Európában – mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szerdán az MTI-nek nyilatkozva egy Bécsben tartott agrártanácskozást követően.

Hír: Magyarország kiemelt számú kiállítóval képviselteti magát az újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron

2017. május 16. 08:44
 
A magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjához kapcsolódóan Magyarország kiemelt számú kiállítóval van jelen az újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron, mintegy ötven kiállító képviseli az anyaországot - hangsúlyozta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szombaton Újvidéken, miután megnyitotta a magyar pavilont.

Hír: A magyar élelmiszeripari kivitel az elmúlt öt évben 37 százalékkal növekedett

2017. május 31. 10:39
 
A kormány politikáját visszaigazolja, hogy a magyar élelmiszeripari kivitel az elmúlt öt évben 37 százalékkal növekedett - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter hétfőn Herceghalmon.