Kapcsolódó tartalmak: kézikönyv

Hír: Megjelent a Helyi Termék Kézikönyv a NAK gondozásában

2016. március 21. 08:21
 
A sorban a kilencedik kézikönyv ezúttal a helyben termelt alapanyagokból hagyományos, az adott térségre jellemző eljárással készült élelmiszereket előállító és értékesítő gazdáknak szól. A kézikönyv elkészítését az indokolta, hogy hazánk támogatja azt az európai uniós kezdeményezést, miszerint az országok belső piacait belső termelésből kell ellátni. Ezért is fontos, hogy a Magyarországon megtermelt termékeket itthon dolgozzuk fel és értékesítsük, ezzel is élénkítve a nemzetgazdaságot.

Hír: Hogyan jussunk támogatáshoz? - Itt az új kézikönyv

2016. április 27. 11:17
 
Az uniós közvetlen agrártámogatásokról jelentetett meg kézikönyvet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A kiadványra a köztestület szerint azért volt szükség, mert 2015-től jelentősen változott a támogatási rendszer.

Hír: Új Gazdálkodói Kézikönyv a zöldítésről

2016. április 28. 10:30
 
A szaktárca és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közös munkájának eredményeképpen megjelent a frissített Zöldítés Gazdálkodói Kézikönyv.

Hír: Megjelent Megjelent a 2017. évi frissített zöldítés gazdálkodói kézikönyv

2017. április 12. 07:58
 
A zöldítés gazdálkodói kézikönyv 2015. évi első megjelenését követően minden évben az aktuális jogszabályi változások és gyakorlati tapasztalatok alapján frissített tartalommal segíti a gazdálkodókat. A Földművelésügyi Minisztérium, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Államkincstár az idén is megjelentette a kézikönyv aktuális változtatásokat tartalmazó kiadását.