Kapcsolódó tartalmak: kormány

Hír: Jelentős bérfelzárkóztatást ígér a kormány

2016. november 22. 07:53
 
2016. november 16-án a LIGA Szakszervezetek Nyitott Ház rendezvényén kormányzati képviselőkkel találkozhatott a résztvevő mintegy nyolcvan tisztségviselő és szakszervezeti aktivista. A meghívottak kiemelték, az ország gazdasági helyzete lehetővé teszi a jelentős bérfelzárkóztatás elindítását.

Hír: A polgári kormány erősíti a magyar vidéket

2017. május 23. 13:35
 
A polgári kormány erősíti a magyar vidéket, több munkát, jobb megélhetést és kiszámíthatóbb jövőt nyújt az ott élőknek, ellentétben a balliberális kormányokkal, amelyek a vidéktől elvették a pénzt, a lehetőséget, és kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget - mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Hír: Óriási lehetőség a méhészeti ágazatnak

2017. november 20. 08:02
 
Óriási eredmény, hogy az Európai Parlament a méhészeti ágazattal foglalkozik - mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Gödöllőn, a Magyar Méhészek 10. Világtalálkozóján.

Hír: Már a termőföldet félti a kormány az ellenzéktől

2018. március 07. 07:50
 
Ha április 8-án az ellenzék jut hatalomra, a magyar föld ismét veszélyben lesz, elvennék a magyar gazdáktól az általuk tisztességesen megvásárolt földeket, és külföldi spekulánsok kezére játszhatnák – jelentette ki kedden a Vas megyei Ikerváron tartott sajtótájékoztatóján Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Hír: A követelések változatlanok

2018. május 14. 08:59
 
Az új kormány megalakulása után a LIGA Szakszervezetek továbbra is képviseli azokat a követeléseket, amelyeket a LIGA Szakszervezetek 2017. november 30-án elfogadott négyéves programja alapján a LIGA Szakszervezetek Elnöksége a 2018. március 6-i ülésén meghatározott.

Hír: Szokjuk az új elnevezést: Agrárminisztérium

2018. május 14. 09:06
 
Pénteken elfogadta a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényt a parlament, ennek értelmében a negyedik Orbán-kormányban tíz tárca működik majd – közölte az MTI.

Hír: Tisztul a kép az Agrárminisztérium feladatairól

2018. május 25. 06:28
 
Az új kormány beiktatása után a Magyar Közlönyben megjelent az egyes tárcák – így az Agrárminisztérium –, illetve vezetőinek feladat- és hatásköreit felsoroló rendelet. Közben a héten kinevezték a tárca szakterületeiért felelős államtitkárokat is

Hír: Szakképzetlen közmunkásokkal próbálnák megduplázni a magyar mezőgazdaság termelékenységétv

2018. május 25. 06:39
 
Érdekes dolgokat mesélt a kormány mezőgazdasági terveiről a Világgazdaságnak adott interjújában Nagy István agrárminiszter. Az újonc kormánytag világosan fogalmazott abban, hogy mi a legfontosabb feladat a magyar mezőgazdaságban

Hír: Az erdészszakma a hazai erdők védelmét, gyarapodását szolgálja

2018. június 25. 08:15
 
A nemzeti kormány célkitűzése az élhetőbb, zöldebb Magyarország, az erdősültség növelése. Erdeink javait becsülnünk, óvnunk és gyarapítanunk kell. Az agrártárcánál ennek jegyében folytatjuk a nyolc évvel ezelőtt megkezdett munkát, amelyhez az erdészek és egyesületük méltó partnernek bizonyultak – fogalmazott Bitay Márton, az Agrárminisztérium földügyekért felelős államtitkára az Országos Erdészeti Egyesület 149. vándorgyűlésén, Gyulán.

Hír: Megkegyelmezhet a kormány néhány cafeteriaelemnek

2018. július 12. 08:17
 
A kormány várja a módosító javaslatokat.
«123»