Kapcsolódó tartalmak: lejárt

Hír: Illegális boltban árulták a lejárt chipseket

2016. szeptember 01. 10:44
 
Illegális élelmiszerüzletet zárt be legutóbbi ellenőrzésén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). A törökszentmiklósi bolt egy családi ház udvarán üzemelt, kínálatában többek között nápolyi, chips és száraztészta szerepelt. Az ellenőrök a helyszínen több mint 240 kg, többségében lejárt, illetve ismeretlen eredetű élelmiszert foglaltak le.

Hír: Lecsapott a NAV: így etetik meg velünk a szemét élelmiszert

2016. szeptember 12. 08:41
 
Nagy mennyiségű lejárt szavatosságú húskészítményt, konzervet, tejterméket és édességet, valamint átcsomagoláshoz és a lejárati dátum átírásához használatos eszközöket találtak egy cég szegedi telephelyén a pénzügyőrök. Elrendelték a raktárban talált termékek megsemmisítését.

Hír: Polip és lazac egy penészes hűtőházban

2016. szeptember 26. 08:41
 
Több mint 2,5 tonna lejárt, jelöletlen és ismeretlen eredetű élelmiszer megsemmisítését rendelte el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A csomagolással is foglalkozó vecsési hűtőházat üzemeltető vállalkozás milliós nagyságrendű bírságra számíthat.

Hír: Ilyen lejárt szavatosságú élelmiszereket ehetünk meg

2022. január 17. 09:10
 
Tudta, hogy a tartós élelmiszerek minőségmegőrzési idejük lejárta után még akár hónapok múlva is fogyaszthatóak? Bemutatjuk a Nébih ajánlását!