Kapcsolódó tartalmak: MOSZ

Hír: Aláírták a mezőgazdasági KSZ-t

2013. december 13. 08:58
 
Aláírásra került a Mezőgazdasági Ágazati Kollektív Szerződés

Hír: Őszi agrárkamarai választások: indul a harc a fontos posztokért

2017. június 07. 21:17
 
Közös listát állítana a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségével (Magosz) a november elejei előrehozott agrárkamarai választásokra a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ). A MOSZ együttműködést kezdeményezett az ügyben, mert megítélése szerint a társas vállalkozásoknak másként nem lenne esélyük bejutni a kamarai döntéshozó fórumokba. A Magosz elnöksége a napokban tárgyalja az ügyet.

Hír: Csak összefogással érhetők el sikerek a magyar agráriumban

2018. július 02. 07:58
 
A magyar agráriumban csak összefogással érhetők el sikerek, amihez a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) is jelentősen hozzájárul tevékenységével - mondta Nagy István agrárminiszter Budapesten.

Hír: Közösen lépnek fel a munkaerőhiány ellen a munkaadók és a munkástanácsok

2019. szeptember 26. 08:54
 
Közösen dolgozott ki javaslatcsomagot a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) a Munkástanácsok Országos Szövetségével (MOSZ) a munkaerőhiány kezelésére.

Hír: Fontos az agráriumban dolgozók társadalmi elismertségének növelése

2019. november 29. 08:17
 
Az agráriumban és abból élőknek elemi érdeke, hogy az ágazat visszakapja, visszaszerezze társadalmi elfogadottságát, gazdasági súlyát. Ehhez az Agrárminisztérium szak- és támogatáspolitikája mellett a mezőgazdaságban a generációváltás, az új technológiák bevezetése és alkalmazása, a hatékonyságnövelés, továbbá a szaktárca, a kamara, valamint az érdekképviseleti szervek együttműködése is szükséges – fogalmazott Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége VII. kongresszusán.

Hír: A szakszervezet szerint beleférne a nagyobb minimálbér-emelés is

2020. január 10. 08:34
 
A minimálbér és a garantált bérminimum 8-8 százalékos emelésénél többre is lehetőséget adna a gazdaság teljesítménye - mondta Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének (MOSZ) elnöke.