Kapcsolódó tartalmak: munkatárs

Hír: Az ilyen munkahelyek növelik a válás kockázatát

2018. október 03. 09:22
 
A túl sok ellenkező nemű kolléga növeli a válás kockázatát egy frissen megjelent svéd tanulmány szerint. Főként a vendéglátásban nagy a valószínűsége, hogy párkapcsolatot alakítanak ki egymással a kollégák.

Hír: Helló, itt a terep menedzsered beszél!

2019. április 17. 08:00
 
"Sokszor esnek vezetők abba a hibába, hogy túl sok időt töltenek el az íróasztal mellett számok elemzésével és táblázatok készítésével. Én csak úgy hívom őket, hogy ők az „excel” vagy „desk” menedzserek. Tölts minél több időt terepen, beszélgess értékesítőiddel formálisan és informálisan, és meglátod termelni fogják az eredményeket" - Hamsik Gábor írt cikket a HR Blogon az értékesítők motiválásáról.

Hír: Vajon tényleg túlreagál a kolléga?

2019. április 26. 08:29
 
Munkánk során napi szinten dolgozunk együtt emberekkel, de sokszor nem értjük vajon kollégáink közül páran miért reagálnak túl helyzeteket? Vagy magyarázatként egyszerűen elfogadjuk, hogy talán egy „idegen bolygón” születettek? Nem is gondolnánk, de amit furcsának gondolunk valakiben, az valójában szuperérzékenység. Kövesdi Eszter pszichológus, coach napi munkája során segíti a szuperérzékeny munkavállalókat felismerni a jeleket, és megtalálni önmagukhoz és karrierútjukban a megfelelő irányt.

Hír: Koronavírusos egy munkatársam. Mi lesz most?

2020. szeptember 18. 10:29
 
Úgy tűnik a koronavírus-járvány második hulláma elérte Magyarországot is. Ahogy a közösségekben elkezdett terjedni a fertőzés, az iskolákban is felütötte fejét és a munkahelyeken is megjelent a vírus. Mi a teendő, ha kiderül: egyik munkatársunk érintett? Dr. Spányik András, a Doktor24 Egészségközpont orvosigazgatójának tanácsai.

Hír: Koronaszégyen: az eltitkolt betegség jelenti az új kihívást a munkáltatóknak

2020. szeptember 18. 10:39
 
Megbélyegzéstől félhetnek ugyanis azok, akik elkapják a betegséget

Hír: Mi a munkahelyi teendő, ha koronavírusos egy dolgozó?

2020. szeptember 18. 10:43
 
Irányelvek, protokoll