Kapcsolódó tartalmak: Nestlé

Hír: Húszmilliárd forintos Nestlé-beruházás Magyarországon

2016. április 26. 08:04
 
Több mint 20 milliárd forint értékű beruházást valósít meg a Nestlé Hungária Kft. büki üzemében, amely ezáltal a cégcsoport legnagyobb európai állateledelgyártó központjává válik.

Hír: A Nestlé megszabadulhat csokoládé-üzletágának egy részétől

2018. január 12. 09:06
 
Megválna amerikai csokoládé-üzletágától a Nestlé, a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata jelenleg vevőket keres az akvizícióra, amely akár a 2,5 milliárd dollárt is elérheti - számolt a Privátbankár.hu a Reuters híre alapján.

Hír: Új vezető a magyar Nestlé élén - az időseknek is üzent

2018. január 23. 11:22
 
A Nestlé Hungária ügyvezetését január elsejétől Noszek Péter veszi át.

Hír: Nem bírják tovább - Nekirontanak Trumpnak az élelmiszermultik

2018. május 07. 13:20
 
Közös nyilatkozatot adott ki a Nestlé, a Danone, a Mars és az Unilever, amelyben arra kérik Donald Trump amerikai elnököt és kormányát, hogy tartsa meg az úgynevezett energiagazdálkodási tervet. A Barack Obama volt amerikai elnök idején készített stratégia a szén-dioxid kibocsátás szintjének jelentős csökkentését célozza, de ezt a Trump-kormány hatályon kívül helyezte. A nagy élelmiszergyártók ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy az Amerikai Egyesült Államok gazdaságának akár több milliárd dollárjába is kerülhet, ha nem tesznek lépéseket a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséért.

Hír: Élelmiszer-pazarlás elleni kampányt indítottak a multik

2018. október 09. 09:32
 
Nélkülözőknek készített élelmiszercsomagok összeállítására, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkájának támogatására indított kampányt a Tesco és a Nestlé.

Hír: Óriáscégek üzlete Magyarországon - változtat a Nestlé

2019. április 23. 08:38
 
A Nestlé Hungária Kft.-be olvad az eddig a Nestlé és az amerikai - Cheerios gabonapelyheiről is ismert - General Mills közös vállalata, a Cereal Partners Hungária Kft. A svájci multi magyar leánya kivásárolja amerikai partnerét.

Hír: A Nestlé teljesen újragondolta a csokigyártás fogalmát

2019. július 18. 12:27
 
A Nestlé bejelentette, hogy finomított cukor hozzáadása nélkül, kizárólag a kakaógyümölcsben található kakaóbabból és gyümölcshúsból készült egyedi csokoládéval jelenik meg a piacon.