Figyeljünk a csomagolt élelmiszerek sértetlenségére

2018. május 14. 09:11
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) ügyfélszolgálatára érkezett bejelentés szerint több üzletlánc csomagolt termékei esetében, feltehetően gazdasági kár okozása céljából szennyezés történhetett.

A NÉBIH felhívja a vásárlók figyelmét, hogy a tejtermékek esetében fokozottan figyeljenek a csomagolás sértetlenségére, és csak ennek ellenőrzése után vásárolják meg, illetve fogyasszák el az adott élelmiszert.

A bejelentés kivizsgálása folyamatban van.

Kérjük, hogy kísérjék figyelemmel honlapunkat!

 

portal.nebih.gov.hu

Kapcsolódó cikkek

A folyamatos hatósági ellenőrzés mellett a tudatos vásárlás is fontos az élelmiszerpiacon

2016. március 24. 07:39
A magyar vásárlók számára egyre fontosabb, hogy megbízható termelőtől, ellenőrzött, minőségi és hazai terméket vásárolhassanak. Ezért is fontos a magyarként eladott élelmiszerek nyomonkövethetőségének, származásának és minőségének folyamatos ellenőrzése - fogalmazott Zsigó Róbert, a tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés részeredményeit ismertető sajtótájékoztatón.

Nem engedték el a temetésre, felmondott. Jogosan?

2018. szeptember 24. 08:43
A munkáltató az őt az Mt. 166. § (1) bekezdés alapján terhelő teljes kárfelelősség alapján helytállni tartozik azért, ha a munkavállaló a kitűzött időpontban nem tud részt venni az édesanyja temetésén – mondta ki a Kúria.