Napo körüljárja a munkával töltött életévek fenntarthatóságának legfontosabb összetevőit

2016. július 28. 08:12
Az Egészséges munkahelyek kampány hőse, Napo az egészséges jövőbe kalauzol el minket. Az új filmben Napo elnyeri az időutazás képességét. Újonnan szerzett hatalmának köszönhetően felfedezi a múltat és a jövőt, hogy fényt derítsen arra, melyek lesznek az egészségesebb és termelékenyebb munkahelyek fő elemei a munkaerő öregedésével összefüggésben.

Az ergonomikus testhelyzetektől és a helyes emelési módszerektől kezdve a munkavállalók életkortól független képzéséig és a munkába való visszatérést segítő intézkedésekig Napo különféle témákban mutatja meg, milyen fontos a kockázatok kezelése a munkavállaló pályájának első pillanatától az utolsóig. Arra is emlékeztet, hogy minden esetben foglalkoznunk kell az életkoron alapuló megkülönböztetéssel. Az általános üzenete: A helyes munkahelyi biztonság és egészségvédelem jót tesz a vállalkozásnak.

Nézze meg a Napo – „... vissza az egészséges jövőbe” filmet (a jelenetek címe 25 nyelven) 

Keresse fel az „Egészséges munkahelyet minden életkorban!” kampány weboldalát 

Már elérhető a film előzetese 

https://osha.europa.eu/hu/highlights/napo-discovers-key-ingredients-sustainable-working-live

Forrás: OSHA Europa

 

Kapcsolódó cikkek

A magyar agrárdiplomácia célja a magyar gazdák EU-s támogatásának, pénzének védelme

2016. október 27. 07:51
Az Európai Bizottság - arra való hivatkozással, hogy a támogatási rendszereket egyszerűsíteni kívánja - olyan rendkívül ügyesen becsempészett módosításokkal állt elő, amelyeknek egyes pontjai teljes mértékben elfogadhatatlanok, sértik nemzeti érdekeinket – mondta Fazekas Sándor Varsóban, az agrárminiszteri csúcstalálkozón, ahol a Visegrádi négyek mellett a bolgár, szlovén és román agrártárca vezetője ült egy asztalhoz.

Indul a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés

2016. december 06. 09:11
A korábbi évek gyakorlatának megfelelően december elsejétől az egész ország területén téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést rendelt el Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár. Az idei ellenőrzéssorozat december elseje és december 31-e között lesz.