Kapcsolódó tartalmak: baleset

Hír: Súlyos baleseteket okoz a gondatlanság a mezőgazdaságban

2017. november 17. 09:51
 
Januártól október végéig a mezőgazdaságban 601 munkavédelmi ellenőrzést végeztek a szakemberek.

Hír: Jogerős fogházbüntetést kapott a munkavezető a bagaméri földomlás ügyében

2018. január 12. 08:45
 
Jogerősen is egy év fogházbüntetésre ítélte - két évre felfüggesztve - a Debreceni Törvényszék csütörtökön azt a férfit, aki munkáltatóként megszegte a munkavédelmi előírásokat, és egy közfoglalkoztatott meghalt, amikor ráomlott a homokfal Bagamérban, 2015 decemberében - írja az MTI.

Hír: Tavaly 12 halálos baleset volt a mezőgazdaságban

2018. február 14. 08:31
 
Több mint 30 százalékkal csökkent tavaly a munkahelyi tragédiák száma az agráriumban. Az eredményességre tekintettel az NGM munkavédelmi kampánya idén is folytatódik.

Hír: A halálos munkabalesetek hatoda történt az agráriumban tavaly

2018. május 04. 08:26
 
Jellemzően a halálos munkabalesetek negyede-ötöde a mezőgazdaságban történik, ezek nagy része traktorokkal és más gépekkel gázolás, ütközés. Emellett számos egyéb munkahelyi kockázatot is rejt az ágazat – a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országszerte fórumokat tart a munkabiztonság növelése érdekében.

Hír: Munkabaleset-jelentés online

2018. május 11. 08:28
 
Az államigazgatási szervek 2018. január 1. napjától kötelesek az ügyek elektronikus intézését a törvényben meghatározottak szerint biztosítani, így online is be lehet jelenteni a munkabaleseteket, vagy a foglalkoztatási megbetegedéseket.

Hír: 80-an haltak meg munkahelyi balesetben tavaly

2019. február 25. 09:47
 
Az ellenőrzött munkáltatók majdnem háromnegyedénél találnak hiányosságot

Hír: Meglepő folytatása lett egy súlyos közlekedési balesetnek

2019. február 26. 08:27
 
Egy karambolozó autó utasa megsérült és ezt követően csak napi 4 órát tudott dolgozni. A kocsi kötelező felelősségbiztosítójától kérte a másik 4 órára jutó jövedelmet, járadékként. Az első fokú bíróság meg is ítélte azt, de utána veszített, mert kevés volt a bizonyíték a munkaképességének a csökkenésére. A jogeset a Bírósági Határozatok Gyűjteményében jelent meg.

Hír: Fejbe lőtte társát egy vadász Somogy megyében

2019. február 27. 10:54
 
Egy vadász meghalt, mert a társa véletlenül fejbe lőtte a Szóládhoz közeli erdőben, írja a sonline.hu.
 

Hír: Kétkedés, számok, távlatok a munkabalesetek áldozatainak emléknapján

2019. április 30. 09:09
 
Szakszervezeti vezetők, tisztségviselők, a hazai munkavédelmi hatóság vezetője és a munkavédelmi szakma számos képviselője közösen emlékezett meg a munkabalesetek halottjaira és sérültjeire az áldozatok tiszteletére emelt emlékműnél Csepelen. Mindezt más-más hangsúlyokkal, ki vitatkozva, számon kérve, ki szembesítve, érzékenyítve vagy a felelősségre utalva, ki pedig a személyes szintű kapcsolat és támogatás fontosságát kiemelve.

Hír: Országszerte megemlékezéseket tartottak a munkahelyi balesetben megsérültek és elhunytak emléknapja alkalmából

2019. május 15. 07:55
 
A munkahelyi balesetben megsérültek és elhunytak emléknapja alkalmából a munkavédelmi szakma képviselői (különböző szervezetek, alapítványok és a munkavédelmi hatóságok) országszerte megemlékezéseket szerveztek.
«12»