Kapcsolódó tartalmak: borászat

Hír: A vidékfejlesztési program jó lehetőség a borászoknak

2016. február 25. 07:50
 
A Vidékfejlesztési Program (VP) sok támogatási lehetőséget tartalmaz a borászat számára beruházásokra, technológia fejlesztésekre, innovációra, a pályázatok márciustól folyamatosan jelennek meg - mondta az agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár szerdán Kiskőrösön.

Hír: Borászati infrastruktúra program valósulhat meg a Tokaji Borvidéken

2016. március 02. 19:22
 
Megvalósulhat a Tokaji Borvidék Borászati Közösségi Infrastruktúra Program, a kormány ugyanis támogatja azt - olvasható az erről szóló kormányhatározatban.

Hír: A rövid ellátási láncok fejlesztésére 20 milliárd forintos keretösszeggel 2016 decemberében hirdetnek pályázatot

2016. március 03. 13:05
 
A Vidékfejlesztési Program (VP) sok támogatási lehetőséget tartalmaz a borászat számára beruházásokra, technológia fejlesztésekre, innovációra, a pályázatok márciustól folyamatosan jelennek meg - mondta az agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár Kiskőrösön.

Hír: Tehetséges borásziskolások számára hirdetett versenyt az agrártárca

2017. október 31. 08:39
 
A Nemzeti Borkiválóság Program Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter fővédnökségével borversenyt hirdet a tárca által fenntartott borászati szakközépiskolák és szakiskolák tanulói részére. A verseny fő célja a középfokú szőlész-borász szakképzés eredményeinek megismertetése a nagyközönséggel, valamint a szakközépiskolák oktató-nevelő munkájára történő figyelemfelhívás.

Hír: Növekvő érdeklődés a biodinamikus gazdálkodás iránt

2018. április 03. 07:00
 
Többről van szó, mint a vegyszerek elhagyásáról

Hír: Mintegy 70 milliárd forint támogatásban részesülhetnek idén az élelmiszeripari vállalkozások és borászatok

2019. szeptember 13. 08:21
 
Mintegy 70 milliárd forint támogatásban részesülhetnek idén az élelmiszeripari vállalkozások és borászatok a vidékfejlesztési programban (vp) - mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hír: Az Agrárminisztérium 1,8 milliárd forintos rendkívüli támogatást nyújt a borászatok számára

2020. augusztus 03. 08:57
 
A koronavírus-járvánnyal összefüggő gazdasági hatások alól a szőlő- és borágazat sem mentesült. A turizmus teljes leállása, az éttermek, szórakozóhelyek, rendezvények, szállodák zárva tartása a borfogyasztást is jelentős módon mérsékelte nem csak belföldön, hanem a világ minden pontján.

Hír: Megnyitja a kormány a pénzcsapot: ők kapnak extra támogatást

2021. augusztus 23. 09:06
 
Pluszpénzt kap egy újabb szektor, örülhetnek a szőlész-borászok.

Hír: Egyedülálló borászati képzést indít a Tokaj-Hegyalja Egyetem

2022. június 10. 08:24
 
Borüzletimenedzser-képzés indít ősszel a Tokaj-Hegyalja Egyetem (THE) fennhatósága alá tartozó Tokaj Wine Business Institute (TWBI). Az egyéves, angol nyelvű posztgraduális képzésen a hallgatók megismerkednek a jelenlegi borászati, borgazdálkodási irányzatokkal, valamint iparág-specifikus üzleti és közgazdasági ismereteket is elsajátítanak.