Kapcsolódó tartalmak: maszk

Hír: Vissza kellene térni a maszk használatára az irodákban

2020. július 17. 08:46
 
Vissza kellene térni a zárt térben való maszkhasználatra – mondta a Semmelweis Egyetem rektora csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Hír: Koronavírusos egy munkatársam. Mi lesz most?

2020. szeptember 18. 10:29
 
Úgy tűnik a koronavírus-járvány második hulláma elérte Magyarországot is. Ahogy a közösségekben elkezdett terjedni a fertőzés, az iskolákban is felütötte fejét és a munkahelyeken is megjelent a vírus. Mi a teendő, ha kiderül: egyik munkatársunk érintett? Dr. Spányik András, a Doktor24 Egészségközpont orvosigazgatójának tanácsai.

Hír: Covid-mentes, biztonságos munkahely: Minden, ami rajtunk múlik

2020. október 21. 10:18
 
Az őszi-téli időszakban minden évben felüti a fejét az influenza, amit mindannyian szeretnénk elkerülni, most azonban ennél is nagyobb kihívást jelent munkaadónak és munkavállalónak egyaránt a COVID terjedésének megelőzése.

Hír: Szigorodik a maszkhasználat szabályozása

2020. október 30. 12:19
 
November 2-ától a járvány elleni hatékonyabb védekezés érdekében szigorúbb szabályok lépnek életbe a maszkviseléssel kapcsolatban.

Hír: Meghosszabbított támogatás a turizmus és a vendéglátásban

2020. december 10. 11:32
 
Miután az elmúlt két VKF ülésen a szakszervezetek kezdeményezték a turizmus és a vendéglátás ágazatban az 50 százalékos bértámogatás meghosszabbítását, 2020. december 8-án Varga Mihály bejelentette, a kormány meghosszabbítja a támogatást.