Kapcsolódó tartalmak: népszerűsítés

Hír: A tej útját ismertették a tejtermelő gazdaságoktól a boltokig

2016. február 26. 08:08
 
Iskolákban népszerűsítették a tejfogyasztást

Hír: Újabb kampány indul a magyar tej népszerűsítéséért

2016. március 18. 07:48
 
Minden eddiginél nagyobb marketingkampány indul a magyar tej népszerűsítéséért - jelentette be Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter csütörtökön, Budaörsön az egyik áruházláncban tartott sajtótájékoztatón.

Hír: A helyi termékek népszerűsítése a cél

2016. október 13. 07:40
 
A helyi termékek szülőföldünk ízlését, évszázados gasztronómiai hagyományát idézik, a termelőtől vásárolt portéka biztonságos, környezetkímélő, emellett segíti a vidék munkaerő-megtartó képességét is. Aki felelősen és igényesen akar választani, az helyben előállított élelmiszert tesz a család asztalára - mondta Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár Kecskeméten a Helyi Termék Éve Program folytatásaként „Helyből Jobb!” néven, megújult tematikával folytatja fórumsorozat őszi első állomásán.

Hír: Interneten népszerűsítik a magyar termékeket

2017. április 03. 08:07
 
A kezdeményezés két fő célcsoportja a családosok és a fiatalok

Hír: Az egészésges élelmiszerek népszerűsítésére kap pénzt Magyarország is

2017. augusztus 01. 07:55
 
 
Az Európai Bizottság az egészséges táplálkozás népszerűsítése, továbbá az európai zöldség-, gyümölcs- és tejtermelők támogatása érdekében augusztus 1-jén új uniós iskolagyümölcs-, iskolazöldség- és iskolatejprogramot indít. Magyarország hatmillió euró támogatást kap a programokra - írja az MTI.

Hír: Elöregedés fenyegeti a magyar agráriumot

2019. április 03. 09:35
 
A fiatalokat megcélzó, a mezőgazdaságot népszerűsítő kampány indul jövőre.

Hír: Nagyszabású kampánnyal népszerűsítik a tejfogyasztást Magyarországon

2020. május 29. 06:39
 
Az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács tej- és tejtermékfogyasztást ösztönző kampányt indít. A június 18-ig tartó promóció fő célja a fogyasztói tudatosság erősítése és a minőségi, tehéntejből készített termékek megismertetése, kiemelve azok pozitív élettani hatásait.

Hír: Kampány indult a nemzeti parkok népszerűsítésére

2020. augusztus 19. 08:08
 
Magyarország nemzeti parkjainak népszerűsítése érdekében kampányt indított az Agrárminisztérium (AM) megbízásából az Agrármarketing Centrum (AMC) a nemzeti parki igazgatóságok szakmai koordinálása mellett.