Kapcsolódó tartalmak: pékáru

Hír: Vízválasztó év lesz az idei a sütőiparban

2017. március 17. 10:32
 
Bár a múlt év végén még harmincszázalékos kenyéráremelést jósolt a szakma, ma annak is örülnének, ha a néhány helyen megvalósult 10-12 százalékos drágulás általánossá válna – olvasható a NAKlap márciusi számában.

Hír: Itt a pékek részletes magyarázata a drágításra

2020. január 16. 11:31
 
A sütőipari termékek előállításhoz először is szakemberekre van szükség

Hír: A sütőipari termékek jövedelemhelyzete is javul

2020. március 13. 08:20
 
A Magyar Pékszövetség megbízásából – és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával – a NAIK Agrárgazdasági Kutatóintézet (NAIK AKI) 2019-ben is elvégezte az alapvető sütőipari termékekre (fehér- és félbarna kenyér, vizes zsemle, tejes kifli) vonatkozó költség- és jövedelemelemzést.