Kapcsolódó tartalmak: vásárlás

Hír: Egyben maradhat a Mezőhegyesi Ménesbirtok

2016. április 25. 12:20
 
Elvi megállapodás született Farkas Sándor kormánybiztos és a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. fő tulajdonosa, Kun Mihály között arról, hogy az állam a régi társaság részvényeit vásárolja meg, és nem új céget alapít – írta szombati számában a Népszabadság.

Hír: Négy fő trend alakítja az e-kereskedelmet

2017. november 03. 09:51
 
Az élelmiszerek online forgalma fél évtizeden belül a hagyományos bolti eladások fölé kerekedhet.

Hír: Még mindig élelmiszerre költünk a legtöbbet

2018. november 12. 08:03
 
A magyar lakosság egy főre jutó havi átlagos kiadása 88 ezer 600 forint volt az idei első fél évben, reálértéken 8,8 százalékkal több az előző év azonos időszakához képest; a kiadások növekedéséhez a reálkereset 9,4 százalékos emelkedése is hozzájárult a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) háztartások fogyasztásáról készített kiadványa szerint.
 
 
 
 

Hír: Kitört a Túró Rudi-háború a Lidl, a Spar és az Auchan között

2019. augusztus 30. 07:28
 
Ha valaki jobban szereti a nagyobb Túró Rudit, akkor jobban jár. Ehhez a Sparba kell mennie, a Lidlben magasabb a kilós ár, de ott van hozzá extra.

Hír: Megállítanák az indokolatlan áremeléseket: etikus magatartásra szólít fel az Agrárkamara

2020. március 23. 08:17
 
Minden szereplőt etikus magatartásra szólít fel az Agrárkamara a mezőgazdasági termékek és az élelmiszerek piacán a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben is.

Hír: A Szakszervezet megerősítette: a dolgozói állomány és az áruellátás is stabil marad a boltokban

2021. március 12. 07:32
 
Nincs szükség tömeges vásárlásokra, tömve vannak a raktárak

Hír: Tovább drágulnak az élelmiszerek

2021. szeptember 24. 10:24
 
Nőtt a lakosság inflációs várakozása és okkal: az MNB szerint is a vártnál lassabban csökken az infláció, de az élelmiszerek esetében még gyorsulás is várható

Hír: Ne hagyd magad átverni, így válaszd ki a tökéletesen édes és érett paradicsomot

2020. május 18. 07:45
 
Biztos sokan találkoztak már azzal a problémával, hogy hosszas válogatás után azt hitték megtalálták a tökéketes ízű paradicsomokat, és otthon, kóstolás közben szembesültek vele, hogy bizony nagyon rossz ízű darabokat választottak. A Japánban élő Zsíros Deszka néven vloggerkedő magyar férfi egyik videójában megmutatta, hogyan lehet ránézés alapján megállapítani a boltban, hogy egy paradicsom érett és édes. A vlogger egyébként többek között mezőgazdasággal, azon belül pedig zöldségtermesztéssel is foglalkozik a távoli országban.

Hír: Téged is padlóra küld a rezsiemelés, infláció? Így tudsz sokat spórolni a bevásárláson

2022. augusztus 05. 10:01
 
A járványhelyzet alatt sok háziasszonynak előre kellett tervezni, akár napokra is, hogy mire lesz szüksége a családnak. Most, a magas infláció és a rezsiemelés miatt ismét szükség lesz az előrelátásra. Ha ki akarunk jönni a pénzünkből, nem árt tervet készíteni a kiadásokról, illetve meghatározni egy keretet a havi bevásárlásra, hiszen ilyenkor tudjuk a legtöbb pénzt elszórni felesleges termékekre. Persze voltak és vannak olyanok, akiknek nehezebben megy a tervezés, nekik szeretnénk most segíteni néhány tanáccsal. Íme néhány tipp, amivel rengeteg pénzt tudsz megtakarítani bevásárlás során.