Közlemény használatban lévő földrészletek nyilvános sorsolásáról

2018. június 18. 10:45
A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala a Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Főosztály a földrendező és földkiadó bizottságokról szóló 1993. évi II. törvény 4/B § (5) bekezdése és a 9/C §-a alapján nyilvános sorsolást tart a Béke Mgtsz. (2377 Örkény, Fő u. 20.) használatban lévő, részarány-tulajdonú földek kiadása céljából.

A közlemény itt érhető el.

kormany.hu

Kapcsolódó cikkek

Törvénymódosításokkal javítanák az agrárium versenyképességét

2017. november 03. 09:56
Törvénymódosításokat kezdeményezett Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke, a javaslatok többek között az öntözést, a vadászatot és a jégkármérséklést is érintik.

Az uniós agrárminiszterek első alkalommal vitatták meg a 2020 utáni Közös Agrárpolitikáról megjelent bizottsági közleményt

2017. december 13. 09:04
Magyarország nagy várakozással tekint a 2020 utáni Közös Agrárpolitikáról (KAP) folytatandó jövőbeni tárgyalások elé. A kormány törekvése, hogy olyan új KAP szülessen, amely valamennyi európai mezőgazdasági termelő, az általuk megtermelt jó minőségű és egészséges élelmiszeren keresztül pedig valamennyi uniós állampolgár számára kedvező” – mondta Gulyás Andrea, a Földművelésügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára a Mezőgazdasági és Halászati Tanács december 11-i brüsszeli ülését követően.