Kapcsolódó tartalmak: együttműködés

Hír: Stratégiai együttműködést kötött a MÉDOSZ és a NAK

2018. február 14. 10:07
 
A vidék megtartó erejének növelése érdekében stratégiai együttműködést kötött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripai és Vízügyi Dolgozók Szakszervezetével (MÉDOSZ) 2018. február 13-án, kedden.
Az egyezség révén tovább javulhatnak az agráriumban dolgozók munkafeltételei.

Hír: Stratégiai keretmegállapodást kötött az agrártárca, a NAK és a Magosz

2018. április 03. 06:50
 
Az agrárium további fejlődése és a közös agrárpolitika (KAP) forrásainak jövőbeni biztosítására stratégiai keretmegállapodást kötött csütörtökön a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetsége (Magosz).

Hír: Élelmiszeripari nyomonkövetési roadshow indul

2018. április 03. 07:01
 
2018. áprilisától kezdve az év őszéig az élelmiszerek nyomon követésével kapcsolatos információkkal ismerkedhetnek az élelmiszeripari vállalkozások.

Hír: Fontos a román-magyar agráregyüttműködés

2018. május 25. 06:41
 
2018. május 23-án tartotta meg Bukarestben az egyik legnagyobb romániai agrárszövetség, a LAPARD mezőgazdasági konferenciája, mintegy 1500 gazda részvételével.  Ezen részt vett a NAK  képviselője is.

Hír: Nemzetközi összefogás a mezőgazdasági együttműködés jegyében

2018. május 30. 09:36
 
Magyarország, Kína és a Kelet-Közép-Európai Országok Közös Nyilatkozatba foglalták a mezőgazdasági együttműködési javaslataikat azon a magas szintű ülésen, melyet május 23-25. között tartottak Vilniusban, Litvániában.
 

Hír: Szélesedő kelet-közép-európai együttműködés az uniós agrárpénzek védelmében

2018. június 13. 07:43
 
A Visegrádi Négyek, valamint a balti országok is egyetértettek abban, hogy elfogadhatatlan a Közös Agrárpolitikára fordítható uniós források 2020 utáni időszakra javasolt csökkentése – mondta Nagy István agrárminiszter Bábolnán, a magyar V4-elnökség záró agrárminiszteri találkozóján.

Hír: A 3. Budapest Afrika Fórum a mezőgazdasági kapcsolatok további bővítéséről szól

2018. június 21. 08:00
 
A keleti és déli nyitás politikája lehetővé teszi, hogy felelevenítsük korábbi gazdasági kapcsolatainkat. Többek között ennek eredménye az immár harmadik alkalommal megrendezett Budapest Afrika Fórum, amelynek ezúttal a mezőgazdaság a témája – hangsúlyozta Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese a Vajdahunyad várban tartott rendezvényen.

Hír: Agráregyezményt kötött Szudán és az ENSZ

2018. július 09. 08:05
 
Szorosabbra fűzte kapcsolatát az ENSZ mezőgazdasági fejlesztésekért felelős szervezetével Szudán annak érdekében, hogy több beruházást tudjon megvalósítani az agrárium területén.

Hír: A termelők együttműködésére van szükség a mezőgazdaságban

2018. szeptember 17. 11:09
 
A mezőgazdasági ágazatokat sújtó legnagyobb probléma, hogy különvált a termelés és a feldolgozás, és ezen a termelők együttműködésével lehet változtatni - mondta Nagy István agrárminiszter szombaton a Nógrád megyei Karancskesziben.

Hír: Egyre több agrárvállalkozás nyit Románia felé

2018. szeptember 18. 10:32
 
Szombaton, az aradi Expo területén tartották a tizenkilencedik magyar-magyar gazdatalálkozót a Hungarian National Trading House szervezésében. A rendezvényre, amelyen a részvétel ingyenes volt, az Agromalim nemzetközi kiállítás keretében került sor.