Kapcsolódó tartalmak: együttműködés

Hír: Az orosz-magyar agráregyüttműködés fontos területe lehet a jövőben vegyes vállalatok alapítása

2017. február 07. 09:00
 
Az orosz-magyar agráregyüttműködés fontos területe lehet a jövőben vegyes vállalatok alapítása - állapította meg a két ország mezőgazdasági minisztere hétfőn moszkvai tárgyalásai során.
 

Hír: Megállapodott a Ruszprodszojuzzal az agrárkamara

2017. február 08. 07:48
 
Együttműködési megállapodást kötött Az Orosz Élelmiszeripari Gyártók és Forgalmazók Szövetsége (Ruszprodszojuz) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Cél, hogy fejlődjön a Magyarország és Oroszország közötti kereskedelemi és befektetési együttműködés.

Hír: Ígéretes az orosz-magyar regionális gazdasági együttműködés

2017. február 08. 08:16
 
Magyarország számára ígéretes lehetőség az orosz-magyar regionális gazdasági együttműködés - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az MTI-nek Szmolenszk megyei látogatását követően.

Hír: Együttműködési megállapodást írt alá a magyar agrártárca és Laosz Földművelésügyi és Erdészeti Minisztériuma

2017. február 13. 08:16
 
Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a mezőgazdaság, az állattenyésztés, az élelmiszerelőállítás, valamint a mezőgazdasági kutatás és fejlesztés terén Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár és Phouang Parisak Pravongviengkham laoszi mezőgazdasági és erdészeti miniszterhelyettes.

Hír: Tovább erősödik az agrártárca háttérintézményei közötti együttműködés

2017. február 21. 07:23
 
Új együttműködések kialakítását és a működési költségek csökkentését célozta az az értekezlet, amelyet Fazekas Sándor miniszter hívott össze a Földművelésügyi Minisztérium kötelékébe tartozó több mint nyolcvan intézmény vezetője számára a Herman Ottó Konferencia Központba, 2017. február 14-én.

Hír: Közép-kelet-európai együttműködés az agrárkutatás-fejlesztés érdekében

2017. február 23. 08:21
 
A biomassza-alapú gazdaságon belül a mezőgazdaság további fenntartható növekedésének biztosítása céljából és a tudásalapú fejlődés előmozdítása érdekében nagyobb hangsúlyt kell fektetni a kutatásra, az innovációra és a határokon átnyúló együttműködésekre, a régió közös fellépésére – mondta Feldman Zsolt a BIOEAST konferencián, amelyet Földművelésügyi Minisztérium, az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közösen szervezett február 21-22-én, Budapesten.

Hír: Győrffy Balázs: Integrációra van szükségük a termelőknek

2017. március 10. 09:12
 
Új alapok kellenek az agáregyüttműködésben

Hír: Osztrák-magyar egyetértés a KAP jövőjéről

2017. március 23. 08:12
 
A vidéki életminőség javítása érdekében az infrastruktúra, köztük az internetelérés fejlesztését és az uniós agrártámogatások változatlan szinten tartását szorgalmazza az osztrák és a magyar agrárkamara Kismartonban kedden aláírt közös nyilatkozatban – közölte az MTI.

Hír: Horizontális együttműködési lehetőség az élelmiszeriparban

2017. március 23. 08:16
 
Két alapvetően egészséges élelmiszer összege egy fokozott kedvező egészségügyi hatásokkal rendelkező termék. Álom vagy valóság?

Hír: A mezőgazdaság és az élelmiszeripar kérdéseiről tárgyalt Nagy István a georgiai mezőgazdasági miniszterhelyettessel

2017. május 05. 08:11
 
A mezőgazdaság és az élelmiszeripar kérdéseiről tárgyalt Revaz Asatianival, Georgia mezőgazdasági miniszterhelyettesével Nagy István Budapesten.