Kapcsolódó tartalmak: ellátás

Hír: Az egyszerűsített foglalkoztatás beleszámít a nyugdíjba?

2017. április 11. 08:20
 
Rokkantnyugdíjas vagyok. Szeretném tudni,hogy a napi bejelentéssel ledolgozott napok beszámítanak e a munkaviszonyba?

Hír: Az Európai Bizottság online konzultációt indít az élelmiszer-ellátási láncokkal kapcsolatban

2017. augusztus 17. 08:23
 
Az Európai Bizottság szerdán közzétett felhívásában arra kéri a mezőgazdasági termelőket, az uniós polgárokat és minden érintett felet, hogy a november 17-ig tartó online konzultáció keretében osszák meg az élelmiszer-ellátási lánc működésével kapcsolatos meglátásaikat.

Hír: Hogyan tápláljuk a világ rohamosan növekvő népességét?

2017. november 21. 08:30
 
Miként lássuk el élelemmel 2050-re a világ rohamosan növekvő népességét, amikor a mostani 7 milliárd helyett már közel 10 milliárdan élünk majd a Földön? A Bayer ennek megoldását a fenntartható és digitalizált mezőgazdaságban látja – hangzott el a Bayer Partner Napon.

Hír: Biztosított az ország élelmiszer-ellátása

2020. április 22. 07:55
 
Biztosított az ország élelmiszer-ellátása, az Agrárminisztérium folyamatos kapcsolatban van az élelmiszerellátó-lánc szereplőivel - mondta Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Hír: Rokkantsági ellátásban részesülő őstermelő járulékfizetése

2021. augusztus 16. 10:03
 
Olvasói kérdés

Hír: Kulcskérdés az élelmiszer-ellátás biztosítása

2022. április 07. 13:32
 
Az élelmiszer-ellátás biztonságát semmi nem veszélyeztetheti, ezért az agrártárca kiemelt figyelemmel kíséri a gabonapiac helyzetét - jelentette ki Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár a Portfolio Agrárium 2022 konferenciáján, szerdán, Kecskeméten.