Kapcsolódó tartalmak: esélyegyenlőség

Hír: Esélyt a nőknek, esélyt a munkavállalóknak!

2017. április 13. 07:30
 
A Nyitott Ház rendezvénysorozat esélyegyenlőségről szóló előadásokkal és érzékenyítő tréninggel folytatódott 2017. április 12-én, Budapesten. Az eseményen Mészáros Melinda a LIGA Szakszervezetek elnöke a nemek közötti bérkülönbség megszüntetését, Zsura Brigitta, a LIGA Szakszervezetek Esélyegyenlőségi Bizottságának elnöke a szolidaritás erősítését hangsúlyozta. 

Hír: Jobb képzettségük ellenére kevesebbet keresnek a nők

2017. október 09. 08:18
 
Képzettebbek a nők a férfiaknál, de továbbra is kevesebbet keresnek, alulreprezentáltak a politikai életben, és kevésbé valószínű, hogy vezető pozícióba kerüljenek az üzleti életben, vagy vállalkozást indítsanak – ez derült ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) szerdán közzétett tanulmányából.

Hír: A munkahelyi erőszak és zaklatás ellen

2018. november 14. 08:17
 
2018. november 8-án a LIGA Szakszervezetek Esélyegyenlőségi Bizottsága a Friedrich Ebert Stiftung (FES) Budapesti Irodájának támogatásával szervezte meg a munkahelyi erőszakról és zaklatásról szóló rendezvényét, melyet Doszpolyné Dr Mészáros Melinda, a Liga Szakszervezetek elnöke és Németh Edit a FES tudományos munkatársa nyitottak meg.

Hír: Esélyegyenlőséget kell biztosítani a gazdáknak a digitalizáció lehetőségeinek kihasználásához

2019. január 21. 08:01
 
Esélyegyenlőséget kell biztosítani minden gazdálkodónak az agráriumot is forradalmasító digitalizáció lehetőségeinek kihasználásához - hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter szombaton Berlinben a Globális Élelmezési és Mezőgazdasági Fórumon (GFFA).

Hír: A LIGA Szakszervezetek Esélyegyenlőségi Bizottságának felhívása

2021. március 09. 09:16
 
A LIGA Szakszervezetek Esélyegyenlőségi Bizottsága a nemzetközi nőnap alkalmából szeretné felhívni a figyelmet egy igen fontos problémára, mely tekintetben elkötelezettek vagyunk: a munkahelyi erőszak és zaklatás minden formája elleni küzdelemre.

Hír: Műhelymunka az esélyegyenlőségről

2022. március 03. 10:10
 
2022. március 1-jén a Szakszervezetek a helyreállításért projekt keretében megbeszélést tartott a LIGA Szakszervezetek Esélyegyenlőségi Bizottsága. A testület újraválasztotta vezetőségét és meghatározta az Esélyegyenlőségi szeminárium témáit.

Hír: Nőnapon csatlakozz egy szakszervezethez!

2022. március 08. 07:31
 
Az LIGA Szakszervezetek Esélyegyenlőségi Bizottsága az Európai Szakszervezeti Szövetség felhívásával összhangban március 8-a, a nemzetközi nőnap alkalmából felhívást bocsátott ki "Nőnapon csatlakozz egy szakszervezethez!" címmel.