Kapcsolódó tartalmak: közösség

Hír: Tájékoztató a földtulajdonosi gyűlésekről

2016. július 22. 08:41
 
A vadászterületekre vonatkozó vadászati hatósági kifüggesztések rövidesen jogerőssé válnak. A földtulajdonosi közösségek és a vadászatra jogosultak munkájának segítése érdekében az Országos Magyar Vadászati Kamara közzétette a földtulajdonosi gyűlések összehívására vonatkozó hirdetmény mintáját, illetve a földtulajdonosi gyűlésre vonatkozó tájékoztató anyagokat

Hír: A fiatalok nélkül nem újul meg a vidék

2017. június 26. 08:24
 
A Földművelésügyi Minisztérium számára kiemelt feladat, hogy a fiatalok számára vonzóvá tegye az agráriumot - mondta a szaktárca miniszterhelyettese „A legjobb falusi ifjúsági közösség” pályázat eredményhirdetésén, Budapesten.

Hír: Közös szakszervezteti fellépés a béren kívüli juttatások megőrzéséért

2018. július 03. 08:11
 
2018. június 29-én a szakszervezetek közös levélben tiltakoztak a béren kívüli és egyéb kedvezményes juttatások szabályozására vonatkozó kormánytervezet ellen. Az aláíró szervezetek álláspontja szerint a javaslat „nemzetgazdasági szempontból indokolatlan, a költségvetés számára érdemi többletbevételt nem eredményez, a munkavállalók számára viszont jelentős nettó jövedelem csökkenést is eredményezhet”.

Hír: Jajj ne, már megint csapatot építünk!

2019. április 10. 08:09
 
Kevés szervezeti történés vált ki reakciókat az érzelmek annyira széles spektrumán, mint egy csapatépítő tréning. Lelkesen imádjuk és tiszta szívből gyűlöljük és kötelességtudatból tűrjük és türelmetlenül várjuk. Vezetőként és HR-esként pedig hatalmas felelősség dönteni…

Hír: Itt a harmadik közösségi komposztáló Budapesten

2021. március 26. 07:46
 
A Tabán és a Szent István park után, a Városmajorban jött létre Budapest harmadik közösségi komposztálója, adta hírül a Főkert.