Kapcsolódó tartalmak: stressz

Hír: A tehenek is bestresszelhetnek a nagy melegtől!

2016. június 06. 10:08
 
A nyári forróság idején ponyva alatt hűsölhetnének az állatok.

Hír: Nemzetközi stresszkutatás

2016. október 25. 08:41
 
A 21. században a stressz a foglalkoztatási megbetegedések legtöbbjéért felelős. Ha tudjuk, hogy a munkahelyeken mi okozza, akkor már arra is válaszolhatunk, hogyan lehet ezt csökkenteni. A munkahelyi stressz felmérését és kezelését célzó nemzetközi szeminárium zajlott 2016. október 21-én Madridban.

Hír: Stressz, a néma gyilkos

2018. augusztus 22. 08:32
 
Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO a stresszt a 21. század legnagyobb, egészséget veszélyeztető tényezőjének nyilvánította. Az utóbbi időben a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi tanácsadó szolgáltatásához is több, pszichoszociális kockázatok körébe tartozó megkeresés érkezett.

Hír: Tízből hárman váltanak állást munkahelyi stressz miatt

2019. február 22. 08:54
 
Bár a sportolás bizonyítottan jobb stresszoldó, a magyar munkavállalók többsége továbbra is inkább kávézva, dohányozva és beszélgetve vezeti le a vezetőség és az ügyfelek okozta munkahelyi feszültséget pihenőidejükben, ha egyáltalán rendelkezésre áll ilyen. Többek között ez derült ki a Profession.hu legfrissebb reprezentatív kutatásából.

Hír: Ketyegő bomba a siker útjában

2019. március 27. 12:20
 
Mi kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk? Sokféle választ tudunk adni erre a kérdésre…DE! Mégis van egy dolog, ami miatt az egész akár egyik napról a másikra dőlhet meg: ez pedig a stressz. Mérsékelhető és elkerülhető a stressz, de hogyan? Erre javasol megoldásokat az X-SIGHT Vezetési Tanácsadó írása.

Hír: Betegségnek minősítették a kiégést

2019. május 28. 08:15
 
A krónikus munkahelyi stressz okozza

Hír: Szívbajhoz vezethet a stresszes munkahely

2019. július 11. 08:21
 
Egy friss kutatás szerint a rossz és bizalmatlan munkahelyi légkör nem csak úgy általában húzza le a munkavállalót, de kihat annak egészségügyi állapotára is, és növelheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának veszélyeit - írja a 444.hu.

Hír: Munkahelyi stresszkalauz - 1. rész

2019. augusztus 13. 07:58
 
Cikksorozatunkban a munkahelyi stresszel foglalkozunk. Az alapoktól indulva sorra vesszük a stressz definícióját, szervezetünkre gyakorolt hatásait, különböző forrásait, a stressz kezelésének lehetséges módjait, és írunk az aktuális jogszabályi háttérről is. Az első részben a stressz fogalma és a szervezetünkben történő folyamatok kapnak helyet.