Kapcsolódó tartalmak: fiatalok

Hír: Nemzetközi Ifjúsági Nap: Az EU-OSHA támogatja a fiatal munkavállalók egészséges munkahelyeit

2016. augusztus 12. 08:51
 
A 2016. augusztus 12-én rendezendő Nemzetközi Ifjúsági Nap  rávilágít mindazokra a kihívásokra, amelyekkel a fiatalok világszerte szembesülnek.

Hír: Fiatal szemmel

2016. szeptember 14. 08:20
 
2016. szeptember 9-10-én a Fiatalok Ligája, azaz a LIGA Szakszervezetek Ifjúsági Bizottság „Merre tovább Szakszervezetek?- A szakszervezeti mozgalom lehetőségei és jövője ifjúsági szemmel” címmel szemináriumot rendezett Budapesten. Az eseményt a Friedrich Ebert Alapítvány támogatta.

Hír: Az agrárpálya kevésbé vonzó a fiatalok számára

2016. október 12. 14:07
 
Az agrárgazdaságok üzemszerkezeteiben hatalmas különbségek vannak az Európai Unió keleti és nyugati fele között, utóbbiak javára – hangzott el a K&H Bank Agrár Klubjának legutóbbi rendezvényén. A hátrányok leküzdésében, a modernizációban és specializációban az uniós támogatások segíthetnek.

Hír: A fiatalok képzésén múlik a jövőnk – FAO kiadvány már magyarul is!

2016. november 14. 08:32
 
A FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations) olyan, magyarul is elérhető tájékoztató anyagot hozott létre, amely alkalmazásával a gyerekek és az ifjúság játszva tanulhat a klímaváltozásról, energia kérdésekről.

Hír: Tíz milliárdból javulhat a vidéken élő fiatalok helyzete

2017. január 18. 07:56
 
A felhívás célja, hogy javuljanak a fiatalok lakhatási körülményei a kevésbé fejlett régiókban, kedvezményes, önálló lakhatási lehetőségek biztosítása által.

Hír: Veszélyben az agrárszakemberek utánpótlása

2017. február 07. 08:41
 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) felsőoktatási kerekasztal megbeszélést szervezett az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a főbb piaci szereplők részvételével. A találkozó azért is volt sürgető, mert az agrár-felsőoktatásban tapasztalható képzési problémák az ágazat versenyképességét veszélyeztetik. A találkozó legfőbb üzenete, hogy az oktatásnak a piaci igényekhez igazodva kell működnie, a kereslet és a kínálat hatékony összeegyeztetésével.

Hír: Esély nyílik a vidéki fiatalok megtartására

2017. február 13. 10:16
 
A rendelkezésre álló keretösszegből akár kétszázmillió forint is kérhető

Hír: Interneten népszerűsítik a magyar termékeket

2017. április 03. 08:07
 
A kezdeményezés két fő célcsoportja a családosok és a fiatalok

Hír: A fiatalok számára vonzóvá kell tenni az agráriumot

2017. június 23. 09:05
 
A Földművelésügyi Minisztérium számára kiemelt feladat, hogy a fiatalok számára vonzóvá tegye az agráriumot - mondta a szaktárca miniszterhelyettese „A legjobb falusi ifjúsági közösség” pályázat eredményhirdetésén, Budapesten.

Hír: A fiatalok nélkül nem újul meg a vidék

2017. június 26. 08:24
 
A Földművelésügyi Minisztérium számára kiemelt feladat, hogy a fiatalok számára vonzóvá tegye az agráriumot - mondta a szaktárca miniszterhelyettese „A legjobb falusi ifjúsági közösség” pályázat eredményhirdetésén, Budapesten.
«123»