Kapcsolódó tartalmak: Kordás László

Hír: Nők és férfiak közötti bérkülönbség felszámolása - Kampányt indítana a Magyar Szakszervezeti Szövetség

2016. augusztus 17. 07:54
 
Országos kampányt indít a nők és férfiak közötti bérkülönbség felszámolására a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) - jelentette be Kordás László elnök Budapesten, a Bérkülönbség - nem csak pénz elnevezésű konferencián.

Hír: Legyen szerencsénk! - Bérek kérdése

2017. január 11. 07:57
 
2017 január 10-én a LIGA Szakszervezetek székházában a Kéményseprők Országos Szakszervezte elnöke sok szerencsét kívánt a szakszervezeteknek és a munkavállalóknak a 2017-es évre. Az eseményen a szakszervezeti konföderációk vezetői hangsúlyozták, várják a kormánytól az állami tulajdonú vállalatok számára az egységes bérajánlást és a napirendre korábban felvett témák megtárgyalását. A munkáltatóktól pedig kétszámjegyű béremelési javaslatokat várnak az ágazati és helyi bértárgyalásokon.
 

Hír: Bérügyek - Óvatosabban emelnének

2018. február 27. 11:46
 
Jelentős mértékben nőttek a fizetések tavaly, de a visegrádiak átlagától még így is messze vagyunk.

Hír: Lakáskassza: megint a saját polgárait rövidíti meg a kormány

2018. október 18. 13:00
 
A kormány a saját állampolgárai érdekeit figyelmen kívül hagyva hoz – általában minden egyeztetés nélkül – döntéseket. A Magyar Szakszervezeti Szövetség álláspontja szerint ilyen a lakástakarék-pénztári betétek állami támogatásának megszüntetése is.

Hír: 16 városban már biztos lesz blokád január 19-én

2019. január 08. 07:58
 
Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke szerint eddig ennyi helyről jelezték, hogy részt vesznek a január 19-ére tervezett országos megmozdulásban.

Hír: Kordás: kénytelenek vagyunk erősebb eszközökhöz nyúlni, ha még csak választ sem kapunk az ország vezetőitől

2019. január 21. 08:09
 
Megbeszélésre hívja a Munkástanácsok elnökét Kordás László, miután a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjújában Palkovics Imre azzal vádolta meg az utcai demonstrációsorozat szervezésében résztvevő érdekvédőket, hogy az ellenzéki pártok kormánybuktató céljait szolgálják.

Hír: Kordás László: Hitet és reményt ad a dolgozóknak az Audi példája

2019. február 01. 10:22
 
Csütörtök este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség(MASZSZ) elnöke, ahol többek között arról is beszélt, hogy az audisok szerdán este véget ért bérharcának tükrében milyen sikereket érhetnek el a többi ágazat szakszervezetei.

Hír: Kordás László: Ha így megy tovább, le fogja dobni a gőz a fedőt erről a fazékról

2019. február 12. 09:07
 
Fordulópont a magyar közéletben

Hír: Hiába lesz vége a veszélyhelyzetnek, a rabszolgatörvény 2.0 tovább él

2020. június 04. 08:17
 
Nemzetgazdasági érdekből bizonyos vállalatoknak megengedné a kormány, hogy a végletekig kizsigereljék a dolgozókat

Hír: A „nagypénteki rabszolgatörvény” miatt fordul alkotmánybírósághoz az ellenzék és a szakszervezet

2020. október 27. 07:36
 
Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) társelnöke és Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) közös sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Alkotmánybíróságon támadják meg azt a jogszabályt, amely lehetővé teszi a munkáltatók számára, hogy dolgozóiknak egyoldalúan kétéves munkaidőkeretet rendeljenek el.
«12»