Kapcsolódó tartalmak: NAK

Hír: Stratégiai együttműködést kötött az agrárkamara és a MÉDOSZ

2018. február 14. 08:30
 
A vidék megtartó erejének növelése érdekében stratégiai együttműködést kötött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripai és Vízügyi Dolgozók Szakszervezetével (MÉDOSZ) kedden.

Hír: Közös cél a munkavédelmi helyzet javítása is

2018. február 14. 09:04
 
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripari és Vízügyi Dolgozók Szakszervezete. Az egyezség révén tovább javulhatnak az agráriumban dolgozók munkafeltételei.
 

Hír: Stratégiai együttműködést kötött a MÉDOSZ és a NAK

2018. február 14. 10:07
 
A vidék megtartó erejének növelése érdekében stratégiai együttműködést kötött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripai és Vízügyi Dolgozók Szakszervezetével (MÉDOSZ) 2018. február 13-án, kedden.
Az egyezség révén tovább javulhatnak az agráriumban dolgozók munkafeltételei.

Hír: Első kézből a kertészeti ágazatot érintő aktuális kérdésekről

2018. február 16. 10:11
 
A kertészeti ágazat szereplői egyre tudatosabban tervezik gazdálkodási évüket, termelésüket. Ebben nyújt segítséget a NAK támogatásával sorra kerülő negyedik Zsendülés konferencia is.

Hír: A KAP rendszere garantálja a biztonságos és megfizethető élelmiszert

2018. február 16. 10:12
 
A V4 országok parlamentjei mezőgazdasági bizottságainak találkozóját tartották az Országházban. A delegációvezetők aláírtak egy közös nyilatkozatot. A dokumentum alapüzenete az, hogy a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatások rendszerét továbbra is fenntartsák.

Hír: Újra nagy jelentősége lehet az agrárerdészetnek

2018. február 26. 08:21
 
A klímaváltozáshoz való alkalmazkodás egyik fontos eszköze lehet a több évszázados hagyománnyal rendelkező agrárerdészeti termelési kultúra alkalmazása Magyarországon – jelentette ki budapesti sajtótájékoztatóján pénteken Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter – közölte az MTI.

Hír: Az áfacsökkentés folytatását szorgalmazza a NAK új osztálya

2018. február 28. 07:34
 
Az élelmiszerek áfacsökkentésének folytatását tartja az egyik legfontosabb célkitűzésének a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszer-feldolgozási országos osztálya, amely 2018. február 26-án alakult meg Dunaharasztiban.

Hír: Látniuk kell a gazdáknak, hogy hol tart a világ és mennyit spórolhatnak

2018. március 06. 07:52
 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának (NAK) kulcsszerepe van abban, hogy a precíziós gazdálkodással kapcsolatban meglévő, létrejövő tudást összegyűjtse, szintetizálja – és azt megossza az érintettekkel. Interjú Győrffy Balázs NAK-elnökkel.

Hír: Elkészült a Digitális Agrár Stratégia szakmai tervezete

2018. március 06. 07:54
 
Elkészült Magyarország Digitális Agrár Stratégiájának szakmai tervezete; a dokumentum társadalmi vitát követően, még a tavasszal a kormány elé kerülhet.

Hír: A marhahús-fogyasztás növeléséért indít kampányt az agrárkamara

2018. március 09. 08:10
 
A magyar marhahús-fogyasztás uniós átlaghoz közelítése érdekében kampányt indít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – mondta a köztestület elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón – közölte az MTI.