Kapcsolódó tartalmak: NAK

Hír: A munkavédelmi előírások már egy alkalmazott esetén is kötelezőek

2017. október 16. 12:09
 
"Biztonságos munkavégzés a terepen" címmel munkavédelmi témájú tájékoztató sorozatot szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, amely a nemzetgazdasági tárca által indított kampányhoz kapcsolódik, és amelyen részt vehetnek induló vállalkozások képviselői is.

Hír: A fehérjetakarmány program nem egyenlő a szójaprogrammal

2017. október 17. 10:37
 
Nemzeti fehérjetakarmány program indul, hogy kiváltható legyen az importból származó génmódosított szóját tartalmazó takarmány. Az elképzelések egy-két hónap múlva kerülhetnek a kormány elé.

Hír: Százmilliárdok ömlenek az élelmiszeriparba

2017. október 18. 07:19
 
A kormány 300 milliárd forintot biztosít az élelmiszeripar fejlesztésére – jelentette be Laszlovszky Gábor, a Földművelésügyi Minisztérium főosztályvezetője kedden a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara rendezvényén.

Hír: Élelmiszergyártási alapanyagokat készítenek modern technológiával

2017. október 18. 07:23
 
A spenótlevél, kapor, petrezselyemlevél, paszternák feldolgozását teszi lehetővé a Kalocsai Fűszerpaprika Zrt. új üzeme. A beruházáshoz az NGM programja adott segítséget.
 

Hír: A kormány 300 milliárd forintot biztosít az élelmiszeripar fejlesztésére

2017. október 30. 07:31
 
Az élelmiszeripar erősítése érdekében fogadta el a kormány a húszpontos élelmiszerbiztonsági akciótervet, az ágazat fejlesztésére pedig 300 milliárd forintot biztosít - mondta Laszlovszky Gábor, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) főosztályvezetője a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) élelmiszeripari körkép őszi programsorozatának rendezvényén, Budaörsön, kedden.

Hír: Törvénymódosító javaslatokat sürget a kamara

2017. október 30. 10:16
 
A tagságtól érkezett észrevételek alapján Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke törvénymódosító javaslatokat nyújtott be. Ezek a mezőgazdasági idénymunka rugalmasabb és teljesebb kiszolgálását, valamint a termőfölddel kapcsolatos illetékmentességi szabályok enyhítését célozzák. A javaslatokat jövő héten tárgyalja az Országgyűlés.

Hír: Felgyorsította az előlegfizetést a kincstár

2017. november 03. 09:49
 
Minden eddiginél gyorsabban folyik a támogatási előlegek kifizetése, a hónap végéig 205-206 milliárd forintot fizethetnek ki a gazdálkodóknak.

Hír: Törvénymódosításokkal javítanák az agrárium versenyképességét

2017. november 03. 09:56
 
Törvénymódosításokat kezdeményezett Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke, a javaslatok többek között az öntözést, a vadászatot és a jégkármérséklést is érintik.

Hír: Minden megyében a Magosz nyerte az agrárkamarai választásokat

2017. november 07. 12:09
 
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) nyerte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyeiküldött-választását mind a 19 megyében. A részvételi arány közel 13 százalékos volt, ami még mindig kevés, de jóval több mint amennyi legutóbb volt. A szavazók több mint 88 százaléka szavazott a Magoszra.

Hír: Új funkciókkal bővült a NAK applikációja

2017. november 21. 08:25
 
Innentől több információt érhetünk el, ha a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara okostelefon applikációját használjuk.