Kapcsolódó tartalmak: tűntetés

Hír: Ultimátumot adott Orbán Viktornak és Ádernek Jánosnak a Teleki Blanka gimnázium igazgatója

2016. március 16. 07:44
 
Amennyiben Orbán Viktor és Áder János március 23-ig nem kér bocsánatot "az elmúlt elmúlt hat esztendőben megfélemlített, megalázott emberektől", akkor egy héttel később egy órás országos munkabeszüntetés hirdetnek -  jelentette be Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója. A Kossuth téren több mint tízezren tüntettek a közoktatás átalakításáért a Tanítanék Mozgalom által szervezett demonstráción. 

Hír: Folytatódik az elkeseredett tejtermelők harca: csütörtökön a budaörsi Tesco-nál tüntetnek

2016. április 26. 08:02
 
Hamarosan bezárhatnak a gazdaságok, százak veszíthetik el megélhetésüket, az állatok pedig a fejőállomások helyett a vágóhídra kerülhetnek.

Hír: Akár tüntetnek is...

2017. március 28. 07:56
 
Az MVM Zrt. csak 7,5 százalékos bérfejlesztést javasol a következő 3 évre, annak ellenére, hogy a kormány korábbi ígéretei az állami vállalatok munkavállalóinak számára akár 30 százalékos bérfejlesztésről szóltak. Tóth Andrea Gál Rezsőt, az az MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség elnökét kérdezte okokról és következményekről. 

Hír: Újra tüntettek Brüsszelben a tejtermelők

2017. október 30. 10:19
 
Újra demonstráltak az uniós tejtermelők az Európai Bizottság (EB) brüsszeli központja előtt. A gazdák lépéseket szorgalmaznak annak érdekében, hogy igazságosabban részesedhessenek a termékpályán képződő profitból, amelyet most szerintük nagyrészt a tejipar tesz zsebre. A termelők attól is tartanak, hogy az utóbbi időszak hirtelen fellendülése után ismét összeomlanak az uniós tejárak, ezért termelésszabályozó beavatkozásokat is sürgetnek.

Hír: Utcára mennek a szakszervezetek

2018. október 26. 10:31
 
A kormány nem tartotta be az ígéretét, semmiféle egyeztetés nem történt. A szakszervezetek ezért másfél hét múlva demonstrációval tiltakoznak a béren kívüli juttatások, a cafeteria megadóztatása ellen – nyilatkozta lapunknak Székely Tamás, a Vegyipari Dolgozók Szakszervezete (VDSZ) elnöke. A tervek szerint november 6-án, kedden a Magyar Nemzeti Banktól a Parlamenthez vonulnak majd.

Hír: Hatalmas tüntetés jön Budapesten - lebénulhat az egész város a cafeteria miatt

2018. október 29. 10:03
 
Nagy demonstrációt terveznek a szakszervezetek a cafeteria védelmével, mivel a kormány ígérete ellenére nem egyeztet a juttatások megadóztatásáról velük.

Hír: Tüntetés lesz Budapesten: utcára mennek a cafetéria miatt

2018. október 29. 11:05
 
A szakszevezetek november elejére szervezik a demonstrációt.

Hír: Nem kérünk az adóemelésből!

2018. október 30. 07:14
 
2018. november 6-án 15 órára tüntetésre hívják a munkavállalókat a szakszervezetek a béren kívüli juttatások adózási szabályainak megváltoztatása ellen. A tüntetés az Egyesült Villamos-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének egyik tagszervezete kezdményezésére jött létre, de további tagszervezetek és konföderációk is csatlakoztak hozzá. A szervezők remélik, hogy az írásbeli tiltakozások és az aláírásgyűjtő akcók után a demonstráció eléri a célját, és a kormány felülvizsgálja az álláspontját a kérdésben.

Hír: Hangulat, szív, egység

2018. november 07. 09:04
 
Közös demonstráción tiltakoztak a konföderációk tagszervezetei a januárban hatályba lépő törvény ellen

Hír: Demonstráció - november 6.

2018. november 07. 15:07
 
Közös demonstráción tiltakoztak a konföderációk tagszervezetei a januárban hatályba lépő törvény ellen
«123»