Kapcsolódó tartalmak: munkahely

Hír: Koronavírusos egy munkatársam. Mi lesz most?

2020. szeptember 18. 10:29
 
Úgy tűnik a koronavírus-járvány második hulláma elérte Magyarországot is. Ahogy a közösségekben elkezdett terjedni a fertőzés, az iskolákban is felütötte fejét és a munkahelyeken is megjelent a vírus. Mi a teendő, ha kiderül: egyik munkatársunk érintett? Dr. Spányik András, a Doktor24 Egészségközpont orvosigazgatójának tanácsai.

Hír: Mit tehetünk, ha elveszítjük a munkánkat a járvány miatt?

2020. szeptember 30. 10:05
 
A hiteltörlesztés sokak számára vált nehezebbé a koronavírus-járvány hatására, nagyrészt a munkahely elvesztése vagy a munkakörülmények megváltozása miatt. Bár a törlesztési moratórium az év végét követően is megvédi a lakosság egy részét, a járvány azonban még tovább is tarthat, mint a moratórium, ami felveti a kérdést, hogy mit tehetnek azok, akik szeretnék bebiztosítani magukat anyagi szempontból. A Bank360.hu pénzügyi szakportál azokat a pénzügyi eszközöket gyűjtötte össze, amelyek segíthetnek átvészelni a koronavírus-járvány okozta munkanélküliséget vagy keresőképtelenséget.

Hír: Covid-mentes, biztonságos munkahely: Minden, ami rajtunk múlik

2020. október 21. 10:18
 
Az őszi-téli időszakban minden évben felüti a fejét az influenza, amit mindannyian szeretnénk elkerülni, most azonban ennél is nagyobb kihívást jelent munkaadónak és munkavállalónak egyaránt a COVID terjedésének megelőzése.

Hír: Járvány-tapasztalatok

2020. november 25. 09:46
 
A LIGA Szakszervezetek regionális referenseit kérdeztük, hogyan látják, a második hullám során milyen nehézségekkel kell szembe néznie a cégeknek és a munkavállalóknak.

Hír: A kormány támogatja a Falco Zrt. beruházását

2021. február 02. 09:06
 
 
A világszintű nehézségek ellenére Magyarország tömegével védte meg a munkahelyeket - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten, a faipari termékeket gyártó Falco Zrt. kapacitásbővítő beruházását bejelentő sajtótájékoztatón.

Hír: Újfajta betegség terjed a magyar munkahelyeken

2021. február 04. 13:13
 
A pandémiás fáradtság az Egészségügyi Világszervezet friss meghatározása

Hír: Kincentric: Megállt a dolgozói elkötelezettség csökkenése

2021. február 15. 09:17
 
A koronavírus-járvány és a gazdasági válság hatására tavaly globálisan megugrott az elkötelezett munkavállalók aránya, Magyarországon pedig megállt a négy éve tartó csökkenő tendencia a Kincentric Legjobb Munkahely Program dolgozói elkötelezettséget vizsgáló kutatása szerint, amelynek megállapításairól 2021. február 11-én közleményben tájékoztatták az MTI-t.

Hír: A munkavállalók egyharmada munkahelyváltást fontolgat a pandémia fényében

2021. március 26. 07:42
 
A legtöbben a jobb fizetés reményében dolgoznának máshol

Hír: A munkavállalók fele felélte a mentális tartalékait

2021. április 07. 09:15
 
19 százalékuk teljesen elzárkózik az irodai munkához való visszatéréstől

Hír: Dolgozhat-e valaki egyszerre két munkahelyen?

2021. május 21. 09:27
 
 
Többen kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy a már meglévő munkája mellett akár megélhetésének biztosítása, akár keresetkiegészítés végett újabb munkát szeretne vagy kénytelen vállalni. Régebben ezt nevezték másodállásnak, de jelenleg milyen körülményekre kell ilyen esetben a munkáltatóknak és a munkavállalónak figyelemmel lennie? Tömösvári Andrea ügyvéd segít megválaszolni a kérdéseket.