Kapcsolódó tartalmak: koronavírus

Hír: Koronavírus: itt vannak a vidéki járványkórházak

2020. március 17. 08:58
 
Kijelölték a vidéki kórházakat, ahová akár már a mai napon szállíthatnak igazolt koronavírusos betegeket.

Hír: A Budapest Főváros Kormányhivatal Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályának tájékoztatása

2020. március 17. 09:04
 
a személyes panaszbenyújtás lehetőségének szüneteltetéséről.

Hír: Táppénz – információs összefoglaló a COVID-19 vírus fertőzéssel kapcsolatban

2020. március 17. 09:29
 
 
Járványügyi és Infekciókontroll Főosztály Aki COVID-19 vírussal kapcsolatban vagy otthonában, vagy egészségügyi intézményben járványügyi megfigyelés alá kerül, keresőképtelen állományba vehető –írja az nkk.gov.hu

Hír: Ötvenre emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

2020. március 17. 09:38
 
Újabb 10 magyar állampolgárnál és egy külföldinél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-19), ezzel 50-re nőtt hazánkban a regisztrált fertőzöttek száma, olvasható a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon. Közülük 9 iráni, 1 brit, 1 kazah és 39 magyar állampolgár. Hétfőn a második iráni gyógyult is távozott a kórházból.

Hír: Beutazási tilalmat rendelnek el az Európai Unióban

2020. március 18. 07:40
 
Az EU csak uniós állampolgárokat enged be a területére a következő 30 napban - jelentette be Charles Michel. Az Európai Tanács elnöke az uniós vezetők keddi rendkívüli videókonferenciáját követően sajtótájékoztatón ismertette az európai állam- és kormányfők döntését.

Hír: Egyre többen megszegik Olaszországban a bevezetett óvintézkedéseket

2020. március 18. 07:44
 
Az első napok „engedelmessége” után egyre többen megszegik az új típusú koronavírus-fertőzés miatt bevezetett óvintézkedéseket az olasz belügyminisztérium kedden közölt adatai szerint.

Hír: Több kórházat járványkórházzá alakítanak

2020. március 18. 07:46
 
A cél lassítani a járvány terjedését, és ha az emberek felelősen viselkednek, akkor van erre esély - közölte az egészségügyért felelős államtitkár a parlament népjóléti bizottságának keddi ülésén. Horváth Ildikó közölte: a Dél-pesti Centrumkórház Szent László telephelyén kívül több kórházat járványkórházzá alakítanak a koronavírus-járvány miatt

Hír: Ötvennyolcra nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

2020. március 18. 07:47
 
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 58-ra nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma.

Hír: Online felmérést készít a NAK a koronavírus agrárgazdasági hatásairól

2020. március 18. 07:49
 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai körében online felmérést indítunk el, amelynek célja, hogy minél pontosabb képet kapjunk a koronavírus-járvány okozta helyzet mezőgazdaságra és élelmiszeriparra gyakorolt hatásairól.

Hír: Átmeneti húshiányt okozhat a koronavírus miatt kialakult élelmiszerfelhalmozás

2020. március 18. 07:50
 
A rendszeres halfogyasztás fontosságára hívta fel a figyelmet a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) az MTI-hez eljuttatott közleményében.